După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 3 septembrie 2015

† Apel la rugăciune pentru pastorul Nelu Kovaci!

Din Arad, leagănul mișcării penticostale din România, mișcat, împuternicit și trimis de Dumnezeu, pastorul Nelu Kovaci, a ajuns în Slatina Olt.
Un om mic, dar cu o inima mare pentru lucrarea din Oltenia! 
Nu a fost UȘOR, dar Dumnezeu intervenind a URNIT, a lucrat și azi în județul Olt, a răsărit și strălucește Lumina! Două biserici, 5 filii, 4 puncte de lucru, puțini lucrători! 
Însă știm că Dumnezeu este în control, și cred că într-o zi vom rămâne UIMIȚI de trezirea din Oltenia…
Vă propun dragii mei, să se oprim, să sacrificăm puțin din timpul pe care Dumnezeu ni l-a oferit și să ne rugăm pentru Slatina și pentru pastorul Nelu Kovaci.
Să-i cerem Domnului:
• SĂNĂTATE, fratele Nelu a avut un accident vascular, se resimte fizic după efortul, stresul și povara slujirii. Dumnezeu să-l întărească! 
• SCHIMBAREA oamenilor din Slatina (acest oraș are o populație de 79.171 locuitori, din care mai puțin de 50 sunt creștini penticostali și probabil tot atâția creștini baptiști.
• SPRIJIN, Dumnezeu să miște inimile fraților din bisericile din România, să sprijine și să ajute și să se implice în lucrarea din Oltenia!
Mulțumesc tuturor sfinților din familia Izvorul Vieții, celor ce s-au implicat material și financiar pentru a susține misiunea din Slatina-Olt.
Cu dragoste, 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.