După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 10 septembrie 2015

Andrew Coleclough și Clive Langston la Biserica Betleem Suceava

În perioada 11-13 Septembrie 2015, Biserica Baptistă Betleem din Suceava primește vizita echipei SGA formată din Andrew Coleclough și Clive Langston. Aceștia vor susține un număr de prelegeri cu tema „Isaia: Profetul Evangheliei” Vineri, de la ora 18 și Sâmbătă, de la ora 10, după care vor fi prezenți în cadrul întâlnirii de tineret de Sâmbătă, de la ora 18. Duminică 13 Septembrie cei doi vor predica în cadrul întâlnirilor Bisericii Betleem de la orele 9 și 18.
 
Andrew Coleclough a lucrat 25 de ani ca profesor de Fizică și are mulți ani de experiență în conducerea bisericii, servind ca prezbiter în biserica “Emanuel” din Cheshire . Andrew s-a alăturat personalului SGA în 2012 având  responsabilități în nordul Angliei și Țara Galilor. El este căsătorit cu Jan și împreună au trei fii.
 
Clive Langston a lucrat o scurtă perioadă ca misionar voluntar în Londra. A studiat la Colegiul Moorlands specializându-se în studii pastorale. A slujit în mai multe biserici în West Sussex, Hertfordshire și Devon. După 11 ani de slujire pastorală Clive s-a alăturat echipei SGA în 2014 ca reprezentant regional pentru sud-estul Angliei și predicând în Europa de Est și Asia Centrală. Este căsătorit cu Margaret și au împreună cinci copii.

pastor Cătălin Croitor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.