După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 24 septembrie 2015

Agenţia Kairos: Ajutoare umanitare pentru Estul Ucrainei


M-am uitat apoi la toate asupririle care se fac sub soare; şi iată că cei apăsaţi varsă lacrimi, şi nu este nimeni să-i mângâie! Ei sunt pradă silniciei asupritorilor lor, şi n-are cine să-i mângâie! (Eclesiastul 4:1)
Mulţumim tuturor celor care au contribuit generos cu bani şi produse pentru persoanele afectate de războiul din Estul Ucrainei. Domnul să vă binecuvinteze!
Pe data de 1 septembrie, alimentele şi hainele donate au fost încărcate într-un TIR ucrainean. Transportul a ajuns la un depozit din Cernăuţi, unde produsele au fost ambalate în cutii, formându-se pachete pentru familii. De asemenea, s-a strâns suma de 10.306 lei (din care 2.376 lei strânşi din donaţii la Conferinţa Naţională de Tineret CDE de la Braşov) şi 1.970 EURO (din care 1.600 euro donaţi de Biserica CDE din Pordenone, Italia), care va fi folosită pentru achitarea costurilor de transport şi cazare, iar restul de bani vor fi folosiţi pentru achiziţionarea altor alimente din Ucraina.
Cu ajutorul Domnului, un grup de câţiva fraţi români vor pleca în Estul Ucrainei pentru evanghelizări şi distribuirea acestor ajutoare.
Vă rugăm să susţineţi în rugăciune acest proiect!

Rugaţi-vă pentru ca:

  • transportul bunurilor să fie fără dificultăţi din partea autorităţilor ucrainene;
  • aceste ajutoare să ajungă la oamenii care au într-adevăr nevoie de ele;
  • fraţii români care vor însoţi transportul din Cernăuţi spre zona de Est a Ucrainei să fie ocrotiţi de Domnul şi El să-i ajute în predicarea Evanghelie, deschizând noi uşi şi pregătind inimile oamenilor.

Vă mulţumesc în numele echipei,
Valentin Hrihorciuc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.