După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 21 august 2015

Realitatea.net: Bisericile, la mâna lui Dumnezeu! Sute de lăcaşe de cult funcţionează fără aviz ISU

Potrivit unei liste publicate de Secretariatul de Stat pentru Culte, sute de biserici, în marea lor majoritate ortodoxe, au fost depistate cu încălcări grave la Legea privind apărarea împotriva incendiilor.

În fiecare an, inspectoratele pentru situaţii de urgenţă efectuează controale la lăcaşurile de cult depistând, de fiecare dată, nereguli grave faţă de normele de apărare împotriva incendiilor. Anul acesta, în urma verificărilor, au fost depistate sute de biserici şi mănăstiri care nu deţin documentul fără de care instituţiile nu îşi pot desfăşura activitatea: autorizaţia de securitate la incendiu. Deşi Legea 207 prevede amenzi de până la 5.000 de lei şi suspendarea activităţii pentru această deficienţă, puţine biserici au fost amendate şi niciuna nu a fost închisă. În Bucureşti-Ilfov, deşi au fost descoperite zeci de lăcaşuri de cult fără autorizaţie, nu a fost aplicată nici măcar o amendă. “În anul 2015, din totalul de 389 de lăcaşuri de cult aflate în evidenţele noastre, au fost executate controale de fond la 301 dintre acestea. Din documentele de control întocmite, reiese că 21 de lăcaşuri de cult, o mănăstire şi 20 de biserici funcţionează fără autorizaţie de securitate la incendiu, tuturor fiindu-le aplicată sancţiunea contravenţională «avertisment», ne-a precizat col. ing.Mihai Guţă, inspector-şef al ISU Bucureşti-Ilfov.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.