După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 21 august 2015

† Franklin Graham, dezamăgit de decizia First Baptist Church de hirotonire a pastorilor gay

First Baptist Church din Greenville, Carolina de Sud a aprobat recent casatoriile intre homosexuali si hirotonirea pastorilor cu aceasta orientare.

In 1999, First Baptist Church s-a separat de Conventia Baptista de Sud (SBC), a doua cea mai mare organizatie crestina din Statele Unite, dupa cea catolica. SBC a emis o declaratie dupa aprobarea casatoriilor gay in SUA., prin care a subliniat faptul ca aceasta rezolutie a subminat unitatea familiei naturale si erodarea drepturilor celor care cred in casatoria dintre un barbat si o femeie.

Pastorul senior, Jim Dan T, care nu este baptist de sud, a declarat ca la inceputul acestui an s-au purtat discutii pentru o noua politica care sa nu permita discriminarea in nici un aspect al slujirii, fie ca e vorba de orientare sexuala sau identitate de gen, in conformitate cu Greenville Online.

Votul a venit dupa ce membrii First Baptist Church a au trecut printr-un proces de discernamant de sase luni, cu privire la modul in care biserica ar trebui sa se ocupe de problema comunitatii LGBT. Discutiile s-au axat pe o intrebare centrala: „Poti sa-i iubesti si sa traiesti cu comunitatea LGBT in biserica?” .

Majoritatea celor prezenti a raspuns ca da. Membrii au spus apoi ca „ar trebui sa fim deschisi si primitori cu toti oamenii, ca parte esentiala a credintei comunitatii noastre”. Toata adunarea a fost de acord cu faptul ca oricine poate avea diferite convingeri personale, dar sunt uniti cu dorinta de a se inchina si sluji lui Dumnezeu, mentioneaza acontecercristiano.

Astazi, First Baptist Church din Greenville permite celebrarea casatoriilor gay si membrilor cu orientare homosexuala sa ocupe locuri de conducere si sa fie hirotoniti ca pastori.
Franklin Graham, fiui evanghelistului Billy Graham si-a exprimat nemultumirea fata de decizia First Baptist Church din Greenville, Carolina de Sud. „Este un lucru dezamagitor si descurajator. Conform Cuvantului lui Dumnezeu, ceea ce s-a adoptat este pacat”, a scris Graham. De asemenea, el a facut referire la versetul din Isaia 5,20: „Vai de cei ce numesc raul bine si binele rau, care spun ca intunericul este lumina si lumina intuneric, care dau amaraciunea in loc de dulceata si dulceata in loc de amaraciune!”

Sursa foto: The Blaze, Prelucrare: www.afirmativ.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.