După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 29 iulie 2015

✉ Scrisoare misionară: Familia Gabriela şi Raja Rai, India

   Dragii noştri,

    Vă mulţumim fiecăruia pentru rugăciunile pe care le înălţaţi pentru noi! Prin harul şi îndurarea Domnului suntem bine, sănătoşi. În special, Îi mulţumim Domnului pentru că l-a ţinut sănătos pe Baruch. Ne rugăm ca şi în continuare Domnul să-l ţină sănătos şi să-l ajute să crească şi să fie plăcut Domnului! Şi pe noi să ne ajute Domnul să fim părinţi înţelepţi şi să-l îndreptăm pe băieţelul nostru pe calea plăcută Domnului!

    Un alt motiv de mulţumire este că Domnul ne-a ajutat să depunem documentele pentru cardul de cetăţenie OCI şi nu a trebuit să mergem la Calcutta, ci a fost posibil să trimitem actele prin poştă. Am aflat că dosarul a fost deja înaintat şi aşteptăm să trimită pe cineva de la poliţie să vina să ne verifice, cum a fost şi data trecută pentru viza de soţie. Vă rugăm să vă rugaţi împreună cu noi ca Domnul să lucreze şi să pot obţine acest document care îmi dă posibilitatea să stau în India fara viză.

      De asemenea, vă rugăm să continuaţi să vă rugaţi pentru lucrarea în care suntem implicaţi aici, în Gorubathan.
        Pentru Raja rugaţi-vă pentru înţelepciune şi călăuzirea Domnului în predicare şi în lucrarea cu tinerii. În mod specific, vă rugăm să vă rugaţi pentru organizarea unui seminar de studiu biblic cu tinerii din biserică. Raja pregăteşte un studiu biblic pentru că a văzut cât de mare nevoie au tinerii de îndrumare şi călăuzire pe calea Domnului.
       Pentru mine, rugaţi-vă să mă ajute Domnul să mă investesc mai mult în vieţile fetelor din biserică. Chiar dacă timpul meu şi al lui Raja este împărţit între a ne îngriji de Baruch, a găti şi spăla hainuţe, etc, îmi doresc din toată inima să le slujesc tinerelor din biserică ce au aşa mare nevoie de călăuzire să aleagă voia şi calea Domnului.
      Acum, în anotimpul ploios (când câteodată plouă zile întregi şi drumurile devin râuri… sau alteori sunt furtuni cu trăsnete, cum a fost săptămâna trecută, când au murit două capre şi un om a fost dus la urgenţe), este mai greu să mergem să vizităm familii sau în evanghelizare, dar ne rugăm să ne dea Domnul înţelepciune şi îndrăzneală ca, prin puterea Lui, să facem mai mult decât credem noi că putem!

    Rugaţi-vă şi pentru un tânăr pe nume Maniraj. El este foarte bolnav de ulcer, aşa încât trupul i-a ajuns doar un schelet. El nu este creştin, dar a venit să stea la matuşa lui, care este din biserică de aici. Mama lui are probleme mentale, iar tatăl şi alte rude nu se îngrijesc de el. Acum este încă în spital într-un alt oraş, dar ne rugăm ca starea lui să fie mai bună şi să vină să stea aici şi, cu această ocazie, ne dorim să-l vizităm şi să-i spunem despre dragostea Mântuitorului nostru! Rugaţi-vă pentru mântuirea lui!
      De asemenea, rugaţi-vă să ne ajute Domnul să fim lumini în intunericul spiritual din jurul nostru. În ultimul timp realizez tot mai mult cât de mare e întunericul în care ne aflăm. În urmă cu doua zile, un tânăr hindus de aici, din sat, a dispărut noaptea pentru câteva ore (timp în care a fost căutat), iar când s-a întors a spus că a fost răpit de o stafie, un fel de idol hindus. Aici, la sat, de multe ori se aud astfel de istorisiri şi multor oameni (chiar şi dintre creştini) le este frică să iasă noaptea afară, dar noi ştim că Domnul nostru este singurul Dumnezeu care este Stăpân peste orice duhuri şi El este lumina în cel mai mare întuneric şi în El ne punem încrederea. Rugaţi-vă ca Domnul să izbăvească aceste suflete din lanţurile celui rău şi lumina Mântuirii să strălucească peste acest sat!

     Vă rugăm să vă rugaţi pentru noi ca, mai mult ca orice, să creştem tot mai mult în cunoaşterea şi dragostea Domnului nostru scump şi, din belşugul dragostei Lui, să revărsăm peste toţi din jur, pentru ca Domnul să fie slăvit prin vieţile noastre!

   Vă mulţumim că sunteţi alături de noi în rugăciune şi mulţumim în Numele Domnului şi fiecăruia care ne-a ajutat în nevoile noastre şi ale lucrării de aici. Domnul să vă binecuvânteze!

       Cu dragoste în Domnul,
              Raja, Gabi şi Baruch


Gabriela Rai este membră a Bisericii Baptiste Nr. 2, Speranţa, din Braşov şi slujeşte pe câmpul de misiune alături de Biserica Harul, din Jalpaiguri, India, în lucrarea cu copiii şi cu femeile.
Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicată Gabriela, este deschis următorul cont:
RON RO95 WBAN 2511 0000 8380 1052  Banca Intesa Sanpaolo, Sucursala Piaţa Sfatului, Braşov
 Adresa de contact: gabi7us@yahoo.com

Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.