După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 20 iulie 2015

Adevărul.ro: Un pastor din Timişoara cheamă Biserica să ia atitudine în cazul violului de la Vaslui: „Preşedintele tace, Guvernul tace. Nu ne putem permite să tăcem”


Campania „Adevărul”, „Dreptate pentru fata violată din Vaslui”, este susţinută de la Timişoara de pastorul Samuel Tuţac. Lider al credincioşilor baptişti din Timiş, dar şi tată a patru băieţi, Tuţac cheamă Biserica să se implice în campania „Adevărul”, susţinând că este inadmisibil ce au făcut cei şapte „creştini”.

Pastorul timişorean Samuel Tuţac, acelaşi care a reacţionat după decizia Curţii Supreme din SUA de legalizare a căsătoriilor gay, chemându-i pe creştini să îi iubească pe homosexuali mai mult decât iubesc ei homosexualitatea, revine cu un nou mesaj de actualitate adresat Bisericii. 

Într-o postare pe site-ul comunităţii pe care o conduce, Samuel Tuţac îi cheamă pe creştini să susţină campania „Adevărul”, „Dreptate pentru fata violată din Vaslui”, dar să semneze şi petiţia „Cerem arestarea celor şapte violatori din Vaslui”. În apelul său, pastorul timişorean arată că Biserica nu poate să tacă lăsându-se copleşită de corectitudinea politică.  Redăm mai jos mesajul pastorului Samuel Tuţac: 

„Nu ne putem permite să tăcem, nici să ne lăsăm copleşiţi de corectitudinea politică. În România, o ţară în care oamenii se declară creştini, aproape 100%, o tânără de 18 ani a fost violată şi batjocorită de 7 “creştini”, care motivează acum că doar au dorit să-i facă o surpriză. Este inadmisibil, barbar, ruşinos, sfidător, ceea ce au făcut aceşti 7 “creştini.” Dar faptul că, la doar câteva luni de la tragedie, cei 7 “creştini” se mişcă liber, este de-a dreptul strigător la cer. 

Ce fel de judecători avem? Ce fel de procurori care nu fac recurs? Domnilor şi doamnelor judecători, dacă era fetiţa voastră? Cum v-aţi permis să sfidaţi o ţară întreagă? Iar Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie tace. Şi Preşedintele tace. Şi Guvernul tace. Principalele partide politice, conduse de două femei, tac. Şi tace şi Biserica. 

Citeste mai mult: adev.ro/nrse7y

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.