După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 5 iunie 2015

ProTV Chişinău: Mitropolia condamnă “exorcismul” din Transnistria

Calare pe crestini. Un filmulet realizat in timpul unui presupus ritual de exorcism arata cum un preot il calareste si il calca in picioare pe un tanar, care se presupune ca ar fi posedat de diavol. Filmuletul filmat in regiunea transnistreana a devenit viral pe internet, iar Mitropolia Moldovei s-a autosesizat. Va avertizam ca imaginile va pot afecta emotional.

“-Mergem spre Ierusalim. -Nu mai pot. Părinte, daţi-mi voie să vă duc în braţe. -Nu, aşa trebuie să mă duci. -Este pur şi simplu o umilinţă.”

Slujba de exorcizare care ar fi avut loc acum cateva saptamani s-a petrecut in parohia Hrustovaia din regiunea transnistreana. Din imagini se vede cum slujitorul bisericii sta calare pe un barbat tinandu-l de urechi si calcand-ul in picioare. Tanarul ramane culcat pe pamant, iar preotul urca cu picioarele deasupra acestuia. Nu se stie cum se comporta presupusul posedat inainte de ritual, insa in timpul procedurii de izgonire a demonului acesta se revolta, intrucat ii era greu sa-l duca pe slujitorul bisericii in spate. Preotul insa da de inteles ca se impotriveste nu el, ci presupusul demon si ii ordona sa iasa din tanar calcand-ul cu piciorul pe cap.
Continuarea pe www.protv.md
Vezi şi:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.