După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 6 iunie 2015

Papa Francisc: „Coranul şi Biblia sunt acelaşi lucru”

Într-o întâlnire cu un grup de catolici, ce a avut loc la Vatican lunea trecută, episcopul de Roma, a vorbit cu aceştia despre extrema importanţă de a promova toleranţa religioasă. În timpul discursului de aproximativ o oră, zâmbitorul papa Francisc a surprins pe oaspeţii de la Vatican, spunând că învăţăturile spirituale din Coran sunt tot aşa de valide cum sunt cele din Sfânta Scriptură, conform unui articol publicate de portalul Mundo Cristiano, care citează surse din National Report.
Isus Hristos, Mahomed, Jehova, Alah. Acestea sunt toate numele care au fost utilizate pentru a descrie o entitate care, este foarte clar, aceeaşi în toată lumea. Timp de secole sângele a fost vărsat în van din cauza dorinţei de a separa credinţa noastră. Aceasta însă, ar trebui să fie acelaşi concept care ne uneşte pe noi ca persoane, ca naţiuni, sau ca pe o lume întreagă, unită prin credinţă”, a spus Francisc.
Continuarea pe www.benidradici.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.