După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 7 iunie 2015

† Mircea Bembea a plecat la Domnul!

Cu adanca durere si mahnire in suflet, anuntam moartea fostului dirijor de fanfara Mircea Bembea, care a fost lovit mortal de o masina in timp ce incerca sa traverseze o strada din Evanston, Illinois. Accidentul s-a petrecut sambata dimineata in jurul orei 10:30. A fost transportat la Spitalul Saint Francis unde a fost declarat mort la ora 11:30.
Mircea a fost un trompetist de clasa si primul dirijor de fanfara la Biserica Betania, unde in scurt timp si printr-o munca devotata si neobosita, a reusit sa formeze o fanfara care sa cante spre slava lui Dumnezeu. A fost acela care a invatat arta muzicii cu instrumentul pe multi copii, care apoi au fost incadrati in fanfara bisericii Betania din Chicago. Prin felul sau de a fi, a ajuns sa fie indragit de toti copiii si tinerii din biserica.
Transmitem condoleante familiei sale, rudelor apropiate, prietenilor si comunitatii bisericii din Statele Unite si Romania si oriunde in diaspora, unde aradenii s-au stabilit. Dumnezeu sa va dea mangaiere tuturora!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.