După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 18 iunie 2015

✡ De ce evreii și palestinienii nu pot ajunge la un acord de pace?

Când vine vorba de pacea Orientului Mijlociu, lumea întreabă adesea de ce nu pot israelienii și palestinienii să se înțeleagă. O carte nouă învinuiește un grup ascuns pentru că alimentează ura dintre cele două. Avertizare: cartea conține limbaj îndrăzneț și referințe violente. 

Cei de la Știrile CBN aruncă o privire mai atentă la influența îngrozitoare a acestor grupuri europene și chiar americane. 

Antisemitismul este încă activ în Europa, atacurile din Franța și Austria dublându-se din 2013. Anul acesta au avut loc atacuri mortale asupra unui supermarket cu mâncare cușer din Paris și împușcături teroriste împotriva evreilor din Copenhaga. 

Noua carte ''Catch the Jew'' a fost bestseller în Israel. Cartea afirmă că europenii agită spiritele în conflictul israeliano-palestinian, exportând antisemitismul în Orientul Mijlociu. 
''Nu sunt doar evrei și arabi aici, așa cum am crezut, care se luptă până la capăt, ci mai este un alt trib și aceștia sunt europenii. Sunt și unii americani, dar majoritatea europeni'', spunea Tuvia Tenenbom. 

Scriitorul Tuvia Tenenbom a spus că guvernele europene finanțează organizații care spun că ajută palestinienii, dar adevăratul lor scop este să creeze conflicte și chiar haos. 

''De fapt, ei au venit în această țară pentru a planta și a întipări ură împotriva evreilor, în inimile musulmanilor, de a sponsoriza evreii antisemiți. Ei vor să prindă evreii făcând ceva greșit, să declare că evreii sunt răi și să pună capăt poveștii evreilor de aici'', spunea Tuvia Tenenbom. 

Un punct de control israelian care marchează trecerea dintre zonele israeliene și palestiniene, iar europenii au trimis aparate de supraveghere. Ei speră să-i prindă pe soldații israelieni făcând ceva ce europenilor nu le place. 

Timp de șase luni, Tenenbom și soția lui, Miriam, au intervievat sute de evrei și arabi israelieni, palestinieni și lucrători umanitari străini, întrebându-i despre locurile lor de muncă și credințele lor. 

Plătit de un ziar german, Tenenbom s-a dat drept german și și-a ascuns identitatea evreiască. În ochii palestinienilor și a internaționalilor de același fel, crezând că e german, l-au făcut un spirit înrudit în ura față de evrei. 

Stire difuzata in emisiunea Jerusalem Dateline 80 - iunie 2015 - ultimele știri creștine:http://alfaomega.tv/stiri/stiri-despr...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.