După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 21 aprilie 2015

Marius Cruceru - Webinars: Cântați Domnului o cântare nouă și ...înțeleaptă! Partea a II-a








UEO Webinars –  21 Apr 2015  Orele 19:00 – 20:30 
RO timeeste o inițiativă arondată principiului de învățare și echipare continuă, o ocazie excelentă de a pune tehnologia zilelor noastre în serviciul lucrătorilor de peste tot din lume, și nu în ultimul rând, este o oportunitate de a cunoaște, interacționa și asculta vorbitori excepționali, teme actuale, într-o abordare biblică. Înscrierea la oricare dintre webinariile de mai jos se face prin accesarea link-ului “Mă înscriu!” și completarea informațiilor solicitate.Muzica este un subiect controversat în orice discuție. Cînd muzica este discutată de amatori, atunci tensiunea crește și mai mult. Cînd dezbatem despre ce ar trebui să cîntăm sau nu în bisericile evanghelice, despre versuri, stiluri muzicale, genuri muzicale, atunci putem ajunge la adevărate conflicte.
De obicei pastorii fie își declină competențele, fie tac în complicitate sau nepăsare, fie lasă toate aceste lucruri în mîna altor lucrători, care creează puncte de autoritate divergente în biserica locală.
Trebuie sau nu să se implice pastorul în activitatea muzicală?
Are vreo responsabilitate în stabilirea strategiei muzicale și de închinare în biserica locală?
În ce termeni ar trebui să colaboreze cu dirijorii?
Sînt dirijorii pastori care funcționează în paralel cu autoritatea pastorală? Pot fi numiți pastori cu închinarea?
Cîntați Domnului o cîntare nouă și înțeleaptă! Ce înseamnă acest lucru? Împreună cu prof. dr. Marius Cruceru, muzician amator, exeget al Sfintelor Scripturi, vă propunem o călătorie teologică și muzicală printre versetele și instrumentele din Sfintele Scripturi, cu încercarea de a răspunde sau de a găsi măcar principii și capete de răspuns la aceste controversate și discutabile probleme.
Prof. univ. dr. Marius David Cruceru este căsătorit cu Natalia și au împreună trei copii, Neriah, 1992, Naum, 1998, Noah, 2014. Prof. Cruceru, actualmente Decan al facultății de Teologie din cadrul Universității Emanuel din Oradea, a fost implicat în lucrarea pastorală din anul 1996 pînă în anul 2013. Este colecționar de instrumente muzicale, avînd în colecția sa și lăuta cu 10 coarde, harfa și cavalul, instrumente biblice. Este, de asemenea, muzician amator. Cîntă la 30 de instrumente muzicale de diferite tipuri.

Vezi si:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.