După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 29 aprilie 2015

DIGI 24 TV: Protectorul nevoiașilor, amendat

150 de persoane riscă să ajungă în stradă, după ce protectorul lor a fost amendat de autorităţile sanitare. Bihoreanul care îi îngrijeşte pe nevoiaşi cu ajutorul voluntarilor în mai multe locuinţe a fost sancţionat pentru lipsa unor documente şi pentru neîndeplinirea unor condiţii sanitare. Supărat că, în loc să fie ajutat, e obligat să respecte reguli pe care le consideră "imposibile", bărbatul vrea să-i lase pe nevoiaşi în grija statului.

Acum nouă ani, Viorel Pașca și-a pus locuința din satul Dumbrava la dispoziția persoanelor care au rămas pe drumuri, fără familie și fără un acoperiș deasupra capului. Cu ajutorul donațiilor, a reușit să renoveze șapte case în localități învecinate, unde i-a cazat pe nevoiași și pe cei bolnavi. Tot cu banii primiți de la binevoitori și cu sprijinul voluntarilor, le oferă trei mese pe zi, asistență medicală și medicamente.

"Sunt trimiși de spitale, pentru că nu au unde să îi trimită când trebuie să îi externeze, nu-i preia nimeni. Nici o instituție a statului nu preia un om din spital dacă nu are pensie, dacă omul e bolnav, fără familie", spune Viorel Paşca.

Continuarea pe www.digi24.ro
Vezi şi:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.