După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 11 martie 2015

✉ Scrisoare misionară: Daniel Olteanu, India

 
Vizita la Delhi şi Punjab

  1. Călătoria

    Condiţii
    Călătoria noastră cu trenul până la Delhi ne-a luat două zile şi două nopţi atât la dus cât şi la întoarcere. La dus am avut rezervare. La întoarcere nu am avut şi a trebuit să ne descurcăm cum am putut. Zona cea mai dificilă a călătoriei rămâne la trecerea prin UP şi Bihar. La trecerea prin aceste două state, trenul devine atât de aglomerat că este dificil să mergi până la toaletă. Călătoria la Punjab din Delhi ia numai o noapte în condiţii lejere.
    Predicare
    Indienii iubesc muzica, de aceea în tren şi eu am început să cânt la chitară. După aceea am distribuit tractate şi am descărcat materiale de pe laptop pentru cei interesaţi. A fost mai greu în zonele mai aglomerate din Bihar şi Delhi. Dar acolo ei iubesc şi mai mult muzica.
    Rugaţi-vă să pot deveni tot mai mult un cântăreţ bun atât în bengali cât şi în hindi şi pentru roada pentru slava Lui Dumnezeu.

  1. Delhi

      Fratele Hemei
    În Delhi am vizitat de două ori familia fratelui Hemei. Ei nu sunt creştini. În special în ultima vizită am avut ocazia să ne întâlnim şi cu vecinii lor.
  Rugaţi-vă pentru mântuirea familiei fratelui Hemei şi a vecinilor lor şi, de asemenea, pentru biserica din vecinatatea lor.
      Grace Bible College
     În GBC am participat atât la conferinţa anuală a şcolii cât şi la festivităţile de absolvire. Am avut şansa să ne întâlnim cu lideri creştini din toata India. Doi tineri din zona noastră au absolvit şi ei: Sumon Rai şi Udeep Rai. Udeep Rai vrea să se căsătorească în curând. Doi alţi tineri vor să continuie studiile lor la această şcoală: Sonjit Ray şi Abigail Murmu. Rugaţi-vă pentru aceşti tineri şi viitorul lor. Rugaţi-vă, de asemenea, pentru această şcoală biblică în contextul politic nou din India.
Ambasada Română
    Cei de la ambasada română din Delhi ne-au spus că Saroja are neapărat nevoie de invitaţie din România. Singura viză posibilă acum este turistică. Rugaţi-vă să putem trece cu bine prin toţi paşii necesari şi să folosim cu înţelepciune toate ocaziile în vestirea Evangheliei.

      3. Punjab


      Philip şi familia lui
     Philip este interesat de Hema cu siguranţă, dar familia lui nu este în favoarea unei căsătorii cu Hema. Ei vor ca mai întâi să le căsătorească pe surorile mai tinere ale lui Philip. Rugaţi-vă ca voia lui Dumnezeu să se împlinească în viaţa Hemei şi al lui Philip şi în special pentru relaţia lor cu Domnul Isus.
    Lucrarea Domnului în Punjab
   Lucrarea în Punjab este înfloritoare. Sunt mulţi lideri activi şi biserici. Rugaţi-vă ca ei să poată fi mai activi în lucrarea de misiune din alte state. Mulţumim pentru rugăciune şi suport. E numai harul Lui care ne conduce în faptele bune pe care El le-a pregătit mai dinainte de a umbla în ele! 
  Daniel Olteanu
   All my hope is in Jesus Christ!

Împreună cu o echipă de fraţi indieni, Daniel este implicat în lucrări ca: plantare de biserici în West Bengal, păstorire, ucenicizare, evanghelizare personală, evanghelizare de stradă, evanghelizare prin film, distribuire de tractate, traducere şi scriere de tractate, afişe cu versete, cercul literar, lucrarea cu femeile, lucrarea cu copiii. Daniel este şi profesor la All Nations Theological Seminary (ANTS).

 Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicat Daniel, sunt deschise următoarele conturi:

RON RO35BRDE340SV25437653400
EUR RO31BRDE340SV25437733400

BRD, Sucursala Suceava cu specificația:  Donaţie pentru familia Olteanu   

Adresa de contact: danielolteanu@yahoo.co.uk

Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.