După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 25 februarie 2015

† Viorel Iuga — Bilanţul misiunii în Cuba

Citeşte şi:

† Viorel Iuga — Misiune în Cuba 

† Viorel Iuga — Note de misiune în Cuba (1) 

† Viorel Iuga — Note de misiune în Cuba (2) 

† Viorel Iuga — Note de misiune în Cuba (3) 

† Viorel Iuga — Note de misiune în Cuba (4) 

† Viorel Iuga — Note de misiune în Cuba (5) 

† Viorel Iuga — Note de misiune în Cuba (6)

† Viorel Iuga — Note de misiune în Cuba (7)

Dragii noştri,


Am ajuns acasă crezând că voi avea ceva timp să îmi liniştesc gândurile şi să vă ofer un mesaj final. Nu s-a întâmplat aşa. Aglomeraţia mă ţine mereu în priză. 

Fără să mai aştept timpul acela de linişte vreau să vă spun că prin ajutorul Domnului şi al celor care au donat cu inimă largă şi cu sacrificiu, dincolo de mulţimea lucrurilor pe care le-am dus cu noi în Cuba, am cumpărat acolo: 20 de biciclete, 4 măgari, 5 case pentru adunare, o casă pentru odihnă şi studiu şi un camp pentru tineri si copii. 

Apoi, am mai participat la continuarea lucrărilor la 2 biserici, am ajutat o biserică în lucrarea cu săracii, 70 de păstori activi, 50 de păstori pensionari, 69 studenţi la teologie pastorală şi 130 de misionari. 

Am ajutat fraţii din ambele convenţii la tipărirea de materiale, lucrarea cu copiii şi câţiva medici creştini. 

Spre bucuria noastră şi slava Domnului, am ajutat Seminarul din Havana cu mâncare, am plătit actele pentru 4 misionari pregătiţi să plece în Ecuador si Columbia şi am sponsorizat partial programul pentru taberele din vară, programul pentru tinerii şi adolescenţi şi programul de ucenicizare din Convenţia de West.

Pentru implicarea viitoare vă recomand să ne rugăm şi să ne implicăm în următoarele domenii:

  1.  Cărţi. Ei au mare nevoie de materiale pentru studenţi şi slujitori în diferite domenii. Au “găsit” o cale de tipărire a materialelor, dar au nevoie de fonduri pentru aceasta. Tipărirea unei cărţi este în jur de 2.5 euro.
  2.  Case. Mă refer aici la ajutorarea caselor, a familiilor studenţilor, păstorilor, misionarilor etc. Suma pe care o sugerez este 2o de euro, respective 100 Ron.
  3. Clădiri. Acum este momentul să cumpere cât mai multe clădiri care să fie folosite ca locuri pentru închianrea publică. Ele pot fi cumpărate cu sume între 1500-5000 de euro. 
Mulţumesc frumos pentru rugăciuni şi participare. Dacă doriţi să luaţi legătura direct cu fraţii din Cuba, nu ezitaţi să mă contactaţi. Dacă sumele cu care puteţi participa sunt mai mici, ne puteţi contacta să vă dăm detalii sau puteţi folosi în continuare contul Bisericii “Speranţa” Arad.

Cu Dumnezeu putem face lucruri mari şi frumoase! 
Viorel Iuga

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.