După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 13 ianuarie 2015

Alfa Omega TV: Raport de Misiune - 2014

În 2014, lucrarea Alfa Omega a aniversat 20 de ani de activitate în media creștină românească. În acești ani, am trecut prin mai multe etape de lucrare, la început, în 1994, doar subtitrând programe străine și difuzându-le pe stații comerciale locale partenere. În 1999-2000, pe lângă subtitrarea de programe, am început să producem programe creștine pe teme relevante pentru societatea românească, iar în 2006 își începea emisia canalul Alfa Omega TV, prezent acum în majoritatea localităților din România, prin satelit în întreaga Europă, și pe internet până la marginile pământului. Toate continuă azi.
Cu privire la internet și new media, cu ani de zile înaintea apariției Youtube, din 2001-2002, Alfa Omega TV oferea video la cerere, gratuit, pe internet. Din 2007 avem canalul TV redifuzat integral pe internet. Site-ul Alfa Omega TV oferă gratuit mii de pagini și resurse creștine. Și în ultimii ani, suntem activi și pe media socială.
Dar toate aceste dezvoltări există pentru un scop anume: promovarea Împărăției lui Dumnezeu în societatea românească. Viziunea Alfa Omega are trei aspecte: evanghelizare, ucenicizare/slujire și reflectarea lucrării Domnului din România. De aceea, principalul nostru mijloc de comunicare, canalul TV, nu este un canal de tip „biserică” difuzând exclusiv predici, ci are un program variat, pentru diverse categorii de persoane.
Spre deosebire de televiziunile comerciale seculare ce produc programe și/sau le emit în eter, dimensiunea spirituală este vitală pentru noi. De aceea, avem un departament de rugăciune-consiliere pentru cei cu probleme ce ne contactează. Ne vedem ca un punct de prim-ajutor pentru aceștia, încercând să ajutăm cu rugăciune și materiale de bază gratuite, apoi punându-i în contact cu lideri locali ai Bisericii pentru o rezolvare de durată.
www.alfaomega.tv

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.