După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 19 decembrie 2014

Vladimir Pustan – Putea să zică ”Nu, mulțumesc”

Maria putea zice și ”NU” la invitația arhanghelului de a fi purtătoare de Dumnezeu. Poate de aceea Rafael îl vede pe îngerul Gabriel cu flori în mână, asul din mâneca aripii. Știa că femeile nu prea rezistă la flori.
Iosif putea zice și el ”NU” la o frântură de vis, dar a ales să creadă incredibilul. El a zis greu ”DA” pentru că în viață să vă feriți de oameni care zic repede ”DA” sau ”NU”.
Dumnezeu putea zice și El ”NU” și să ne lase în lumea noastră, lume în care să ne prăpădim de urât, sânge și singurătate.
Isus putea zice și El ”NU” și să stea la căldură în cer…
Dar istoria se scrie cu oamenii ce se ridică din fotoliu, cu zei ce nu se ascund de creație, cu îngeri ce fac pe poștașii.
Cu oameni disponibili. Cu oameni umili. Cu oameni ce biruiesc frica inadecvării, a criticii, a schimbării.
Dumnezeu nu lucrează numai cu oameni educați, maturi și bogați. Ar fi trecut atunci pe lângă Maria ca acceleratul pe vremuri, prin gara noastră.
Istoria se face cu oameni care vor să o facă nu să accepte la nesfârșit istoria făcută de alții…

Concert de colinde la Biserica Betleem Albele, județul Bacău


☞ Opinia liberă: Ovidiu Petric - Preşedintele Iohannis mușcat puternic de presa națională înainte de inaugurarea sa

NewsNet Creștin: Începând cu acest articol inaugurăm o nouă rubrică numită ☞ Opinia liberă  ce va fi destinată publicării articolelor care nu tratează subiecte religioase sau spirituale, dar care sunt scrise de evanghelici. Menţionăm că acestea nu reprezintă neapărat și punctele noastre de vedere.

Afirmatiile ofensive si ofensatoare de saptamana aceasta aparținând cunoscutului jurnalist Ion Cristoiu la adresa noului presedinte al României - Klaus Iohannis - cu cateva zile inainte de a fi instalat oficial in funcție, sunt nefondate, tendentioase si par mai degrabă a aparține unui amator sau începător in jurnalistica decat ale unui "maestru", cum este apelat acesta in presa românească.

Totul pleacă de la alegerea in fruntea Partidului National Liberal a unei femei, Alina Gorghiu, fapt imputat noului presedinte ca gest de trădare fata de unii colegi de partid cei ce i-au fost alaturi in campanie sau ca element conspirativ la adresa conducerii PNL, care de-acum va fi la cheremul lui Iohannis sau chiar ca infidelitate fața de membrii "partidului Facebook" ce i-au fost atat de credincioși in ultimele doua luni.

Ion Cristoiu scria pe blogul sau personal "Un PNL condus de Ludovic Orban ar fi fost un partid de sine stătător față de Klaus Iohannis. Un PNL condus de Alina Gorghiu e un partid la cheremul lui Klaus Iohannis. Se pricepe repede de ce Președintele ales a uitat angajamentul din campanie față de Poporul facebookist  (de a fi președinte arbitru) și s-a implicat politrucește în bătălia pentru putere dintr-un partid."

Seara colindelor la Biserica Baptistă Șicula, județul Arad


Concert de Crăciun la Biserica CDE Dragodana, judeţul Dâmboviţa

Sursa: AICI

Concert de colinde la Biserica Agape Arizona

Agape Christian Church

Concert de colinde cu Adi Gliga la Casa de Cultură Padina Matei, județul Caraș-Severin


Concert ProDeum la Biserica Baptistă Harul Ineu

Sursa: AICI

Seară de colinzi la New Life Romanian Church din Glendale, Arizona

New Life Romanian Church

Concert de colinde la Biserica Baptistă Golgota Ciacova, judeţul Timiş


Concert de colinde la Lipova

Biserica Baptista Lipova

✔ Botez la Biserica Agape Timişoara

Biserica Agape Timisoara(CCT)

Concert de colinde la West Mall Ploieşti

Biserica "Emanuel" Ploiesti

Concert Revers & "Chiar Dacă" la Deva

Revers

♫ Corul poliţiştilor creştini: Concert de colinde la Arad


Seară de colinde cu Manu Negrea la Biserica Ekklesia Arad


Te invităm duminică, 21 decembrie 2014, la Ekklesia!

Dimineaţa, de la ora 10.00, ne vom închina împreună cu tinerii de la Biserica din Micălaca, iar Cuvântul lui Dumnezeu va fi predicat de pastorul Duţu Mărgaian!

După-masa, de la ora 16.00, Manu Negrea împreună cu un grup de colindători vor aduce vestea naşterii Domnului Isus!

Te aşteptăm cu drag!

Concert de colinde la Vladimirescu, județul Arad

Biserica Crestina Baptista Sfanta Treime Vladimirescu

Seară de colinde la Biserica Baptistă Fântânele, județul Arad

Biserica Baptista Fantanele, Arad-Romania

Concert de Crăciun la Biserica Baptistă Golgota Constanţa

Biserica Baptista Golgota Constanta

Seară de colinde şi agapa de Crăciun la Biserica Metanoia Ploieşti


Concert de colinde la Biserica Tabor Riverside, California


Concert de colinde la Botiz, județul Satu Mare

Biserica Penticostala "Emanuel" Botiz 


Florin Ianovici - Adu-ți aminte de încercări (7 Decembrie 2014)

Vezi şi ultimele noutăţi în pagina

✡ Poza și gândul zilei

Cât de scumpă este bunătatea Ta, Dumnezeule! La umbra aripilor Tale găsesc fiii oamenilor adăpost. Se satură de belşugul Casei Tale, şi-i adăpi din şuvoiul desfătărilor Tale. Căci la Tine este izvorul vieţii; prin lumina Ta vedem lumina. (Psalmii 36:7-9)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!

Concert "Chiar Dacă" la Orăştie