După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 9 decembrie 2014

† Alianța Evanghelică din România: Săptămâna europeană de rugăciune 2015

Săptămâna europeană de rugăciune
4-11 ianuarie 2015

„ÎNVAȚĂ-NE SĂ NE RUGĂM”
Matei 6:7-15

            Pentru săptămâna de rugăciune a anului 2015, dorim să ne lăsăm călăuziți de Rugăciunea Domnească, rostită de Domnul Isus Cristos. Este o rugăciune desăvârșită. Nu lipsește nici unul din elementele esențiale ale rugăciunii: adorare, mărturisire, cerere și mijlocire. Ajutorul vine de la Domnul Isus care ne învață cum să ne rugăm și de la Duhul Sfânt care mijlocește pentru noi (Romani 8:26).
            „Tatăl nostru” este un model de rugăciune adevărată. Rugăciunea propriu-zisă are trei părți:

1.      Prima parte are de-a face cu slava lui Dumnezeu, Numele, Împărăția și Voia Sa (v: 9-10)
2.      A doua parte are de-a face cu nevoile noastre: pâinea, iertarea și ajutorul Său (v: 11-13).
3.      Încheierea rugăciunii - se referă din nou la ceea ce deja aparține lui Dumnezeu: împărăția, puterea, slava.

Domnul Isus ne învață mai întâi cât de important este să-I dăm lui Dumnezeu locul suprem, să glorificăm Numele Lui și să căutăm Voia și Împărăția Lui. Apoi, ne învață că trebuie să aducem trecutul, prezentul și viitorul înaintea scaunului de domnie al harului lui Dumnezeu:

-          când cerem pâine, ne gândim la cele necesare întreținerii vieții și astfel aducem prezentul înaintea tronului lui Dumnezeu.
-          când cerem iertare, ne gândim la greșelile din trecut și astfel aducem trecutul înaintea tronului lui Dumnezeu.
-          când cerem ajutor în ispite, încredințăm viitorul în mâinile lui Dumnezeu și mărturisim că, fără El, nu suntem nimic în această lume.

Prin urmare, iubiți frați și surori, veniți să ne apropiem cu încredere de scaunul harului (Evrei 4:16).
Din perspectiva relației noastre cu Dumnezeu, rugăciunea poate fi sintetizată astfel:

Tatăl nostru - relația Tată / fiu
Sfințească-se Numele Tău – relația Dumnezeire / închinător
Vie Împărăția Ta - relația Domn / cetățean
Facă-se Voia Ta - relația Stăpân / rob
Ne iartă greșelile - relația Mântuitor / păcătos
Nu ne duce pe noi în ispită - relația Ocrotitor / pelerin

Rugăciunea nu încearcă să-L facă pe Dumnezeu să fie de acord cu noi, sau să ne satisfacă dorințele egoiste. Prin această rugăciune afirmăm suveranitatea lui Dumnezeu, neprihănirea și maiestatea Sa, și căutăm să ne conformăm dorințele și scopurile după voia lui Dumnezeu.

Pastor Samy Tuțac: Testul Crăciunului – Cine a fost Isus din Nazaret?

Domnul Isus a venit în zona Cezareei lui Filip pentru o sesiune de examene cu discipolii Săi (Matei 16:13-16). Subiectul principal al examenului este chiar El, Isus din Nazaret. Două sunt întrebările extrase pentru testul pregătit de Învățătorul. Prima: Cine zic oamenii că sunt Eu, Fiul omului? Aceasta este mai mult o întrebare care pregătește întrebarea principală a testului. Studenții prezintă opiniile oamenilor, destul de interesante, dar confuze și nesatisfăcătoare pentru Examinator. Răspunsurile lor creează cadrul pentru a doua întrebare: Dar voi, cine ziceți că sunt? Cu alte cuvinte: Și voi sunteți în confuzie, sau ați ajuns să Mă cunoașteți cu adevărat?  
Suntem în perioada celei mai așteptate sărbători, sărbătoarea Crăciunului, sărbătoarea Nașterii Domnului Isus. Astăzi, la fel ca și atunci cănd Domnul Isus vorbea cu ucenicii Săi, sunt multe opinii cu privire la Cristos. Multe dintre acestea evidențiază confuzia oamenilor din generația actuală. Întrebarea la care trebuia să răspundă ucenicii lui Isus este și pe foaia noastră de examen:Cine a fost Isus din Nazaret? Cine a fost Cel pe care-L sărbătorim la Crăciun?

Pavel Riviș Tipei & Moise Ardelean - Analiza evoluției Cultului Creștin Penticostal

Seară românească de colinde la Vinaros, Spania


☉ Conferința "Armonie în familie... de Crăciun" la Bucureşti

Mai multe detalii: AICI

† Înmormântarea pastorului David Miclea


Emil Bartoș – Blestemul ritualurilor religioase goale (23 Noiembrie 2014)


Calendare Kairos 2015

     Vă anunțăm că sunt disponibile calendarele Agenției Kairos pentru anul 2015.  
    De data aceasta, pe lângă datele de naștere ale misionarilor din Agenția Kairos și sărbătorile anuale, calendarul cuprinde și motive de rugăciune pentru țările în care suntem implicați, semne de carte și alte informații de interes, care vă vor fi de folos în a mijloci pentru misionari și pentru țările unde aceștia sunt implicați.
     Prețul unui calendar este de 8 Lei.
   Pentru a comanda calendarele, contactați-ne la numărul  0741 566 507 sau prin adresa de e-mail secretariatkairos@gmail.com.

Alin Timofte la Biserica Baptistă Harul Lugoj

Duminica, incepand cu ora 10.00, Alin Timofte, va canta in Biserica Crestina Baptista “Harul” din Lugoj, cu ocazia unui serviciu de cununie religioasa. 

Programul poate fi urmarit live pe www.harul.ro
Sursa: AICI

Pastorii Fabiano Nicodemo şi Marius Stroia la Biserica Baptistă Emanuel Forli, Italia

Dragi fraţi şi scumpe surori în Domnul Isus , avem plãcerea de a vã invita duminicã 14/12/2014 de la ora 09,30 la serviciul divin din bisericã .Va fi cu noi fratele Fabiano Nicodemo , pastor al Bisericii Baptiste din Cesena. 

De la ora 17;00 vom fi via Curiel nr.53 (în sala Bisericii Adventiste) şi vã invitãm sã participaţi împreunã cu noi la o searã de pãrtãşie duhovniceascã, în care sã lãudãm numele Domnului şi sã ne bucurãm de ce a fãcut El pentru noi .Vom avea ca invitat pe fratele Marius Stroia, pastor al Bisericii Baptiste nr. 1 din Zalãu. 

Doamne revarsãţi Harul Tãu peste noi , amin . Vã aşteptãm cu drag şi Dumnezeu sã vã binecuvânteze .

Pastor Nelu Ardelean & Corul Bisericii Golgota Bistriţa Năsăud în Banat


In acest weekend 
corul Bisericii Baptiste ” Golgota” 
din Bistrita Nasaud, 
dirijat de catre 
fratele Cifor Viniciu Timotei, 
impreuna cu pastorul 
Nelu Ardelean
vor face un turneu misionar in Banat. 

Programul vizitei este urmatorul:
  • Sambata, 13 decembrie, ora 17-Biserica Crestina Baptista “Betel” Faget
  • Duminica, 14 decembrie, ora 10-Biserica Crestina Baptista nr.2 Timisoara
  • Duminica, 14 decembrie, ora 17-Biserica Crestina Baptista “Harul” Lugoj.                                                                                                                         Sursa: AICI

Seara colindelor la Moșnița Veche, județul Timiș

Sursa: AICI

Trupa Emaus: Concert de colinde la Alba Iulia


Concert de Crăciun la Biserica Baptistă Mănăștur Cluj-Napoca


Concert creştin de caritate la Palatul Copiilor Bucureşti


Marius Cruceru - Vicii și virtuți (30 Noiembrie 2014)


Vezi şi ultimele noutăţi în pagina

✡ Poza și gândul zilei

Cum îşi va ţine tânărul curată cărarea? Îndreptându-se după cuvântul Tău. Te caut din toată inima mea; nu mă lăsa să mă abat de la poruncile Tale. Strâng cuvântul Tău în inima mea, ca să nu păcătuiesc împotriva Ta! (Psalmii 119:9-11)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!