După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 25 septembrie 2014

Jubilelul absolvenților Institutului Teologic Baptist


ITB organizează întâlnirea anuală Jubilelul absolvenților, eveniment la care sunt invitați toți cei care au absolvit cursurile Institutului Teologic Baptist, ori a Seminarului Teologic Baptist din București. 

Începând cu anul 1921, Seminarul Teologic Baptist din Bucureşti a format generaţii de lucrători ce sunt chemați să rememoreze amintiri, să-și întâlnească colegii și să aibă părtășie împreună. 

Evenimentul din acest an va avea loc în zilele de 27-28 septembrie în București la sediul Institutului Teologic Baptist din Bucuresti, Str. Berzei nr. 29. 

Programul jubiliar din acest an este organizat împreună cu promoția de absolvenți din anul 1974.

Dr. Ioan Ceuță: “Baptiștii sunt o adevărată binecuvântare pentru penticostali”

“Baptistii sunt o adevarata binecuvântare pentru penticostali”, a declarat pastorul Ioan Ceuță la deschiderea lucrărilor Consiliului Federatiei Europene Baptiste ce se desfășoară in aceste zile la București. 
Liderul Adunărilor lui Dumnezeu a apreciat sprijinul pe care profesorii de teologie baptista l-au acordat scolilor penticostale din Romania in ultimii 25 de ani, sublinnind competenta academica si maturitatea spirituala de care au dat dovada aceștia in procesul educational. 
La întâlnirea baptistilor europeni, alături de reprezentatii miscarii penticostale au participat si reprezentanți ai Cultului Adventist si Cultului Crestin după Evanghelie.

#Freedomtour cu "Nefarious - Negustorul de suflete" la BBSO

Sursa: AICI

Misiunea Hristic - Turneu în Europa

Austria
  • 25.09.2014 orele 19 - Viena - Biserica Emanuel
  • 26.09.2014 orele 19 - Viena - Biserica  Peniel
  • 27.09.2014 orele 17 -Bad Ischl - Biserica Penticostala
  • 28.09.2014 orele 10 - Amstetten - Biserica Emanuel
  • 28.09.2014 orele 18 - Leizen - Biserica Emanuel
www.hristic.ro

Recenzie la întrunirea Consiliului Federației Europene Baptiste

Potrivit site-ului www.baptist-tm.ro, peste 130 de cântăreți au adus lauda si onoare lui Dumnezeu la deschiderea ședinței Consiliului Federatiei Europene Baptiste, desfășurată in premiera in Romania. Un cor mixt, o fanfara, o orchestra de mandoline si un grup de lauda si închinare au prezentat diversitatea muzicii cantate astăzi in Bisericile Baptiste din tara noastră.
Cuvântul de bun venit a aparținut pastorului Otniel Bunaciu, presedintele Uniunii Baptiste din Romania si președinte al Federatiei Europene Baptiste. 
 O prezentare a baptistilor europeni a fost făcută de Tony Peck, secretarul general al Federatiei, iar pastorul Ionel Tutac, secretarul general al Uniunii Baptiste din Romania, a făcut prezentarea unui documentar despre miscarea baptista din tara noastră. 
Au salutat prezenta liderilor baptisti la București: Robert Negoita - primarul sectorului 3 al capitalei, Virgil Achihai - președintele Aliantei Evanghelice, Marius Munteanu - presedintele Uniunii Adventiste, Ioan Ceuță - presedintele Adunărilor lui Dumnezeu, Daniel Maris - rectorul Institutului Teologic Baptist, Cornel Boingeanu - presedintele Comunității Baptiste București.
La eveniment au fost prezenți cei 3 parlamentari baptisti: Florica Chereches, Ben Oni Ardelean si Ioan Iovescu, care i-au salutat pe participanți. 
Consiliul Federatiei Europene se desfășoară in perioada 24-27 Septembrie 2014 la Rin Grand Hotel din București.

• Vitamina Zilei: Vladimir Pustan - Versetul celor în depresie


„Nu voi muri, ci voi trăi, şi voi povesti lucrările Domnului.” Psalmul 118:17 
Versetul celor în depresie şi anxietate. Dumnezeu nu are nevoie de noi morţi, ci vii din toate punctele de vedere. Acest verset este un verset pozitiv ce poate anula blestemul autoindus din „mai bine aş muri”. Slujitorii lui Dumnezeu se recrutează din rândul celor ce nu au încă certificat de deces şi formol în trup.

Conferinţă pentru pastori, lideri şi misionari la Biserica Sfânta Treime Brăila

Sursa: AICI

Conferinţă de apologetică cu Dr. Livius Percy la Chișinău


Școală de Închinare la Cluj-Napoca

Mai multe detalii: AICI

Continental & orchestra - turneu de promovare a albumului "Aproape de mine"


Continental & orchestra isi incep turneul de promovare a noului album "Aproape de mine". 

Te asteptam la Cluj sau in oricare din localitatile de mai jos:

Vineri, 26 septembrie – Cluj-Napoca, Biserica Baptista “Betel”, str. Ravasului nr. 4-6, ora 19
Sambata, 27 septembrie – Beznea (BH) Biserica Baptista, ora 18
Duminica, 28 septembrie – Oradea, Biserica Penticostala “Betel”, ora 9
Duminica, 28 septembrie – Arad, Biserica Baptista “Speranta” , str. Iustin Marsieu, ora 18
Luni, 29 septembrie – Arad, Casa Sindicatelor, ora 18
Marti, 30 septembrie – Faget, Biserica Baptista “Betel”, Str. 1Decembrie 1918, nr.5, ora 19
Miercuri, 1 octombrie – Varset (Serbia)
Joi, 2 octombrie – Belgrad (Serbia)
Vineri, 3 octombrie – Backi Petrovac (Serbia)
Sambata, 4 octombrie – Ciacova, Biserica Baptista, ora 18
Duminica, 5 octombrie – Resita, Biserica Baptista, str. Valiugului 29, Ora 9
Duminica, 5 octombrie – Bocsa, Biserica Baptista “Harul”, str. Horea nr. 14, ora 17
Luni, 6 octombrie – Timisoara, Biserica Baptista “Betel”, str. Ady Endre nr. 20, ora 19

Botez la Biserica Betania Oradea

Sursa: AICI

Festivalul SDG al fanfarelor creștine la Biserica Penticostală Betania Chicago

Suntem încântați și onorați să anunțăm că pastorul Erwin W. Lutzer, Pastor Senior al Bisericii Moody, va fi vorbitorul principal la al 4-lea Festival. Pastorul Lutzer va predica din Cuvântul lui Dumnezeu, un mesajul intitulat "Păzește-ți inima - Puritate sexuală într-o cultură mass-media". În plus, printre invitați speciali, oaspeți se numără dirijorii și compozitorii Doru Oniță (Arad - Bujac, România) și Cristi Holerga (Mediaș - România), care ne vor ajuta să continuăm o tradiție de consolidare a culturii noastre muzicale și aceste cunoștințe sunt doar pentru slava lui Dumnezeu.
Sursa: AICI

✡ Poza și gândul zilei

Domnul a vorbit lui Moise şi a zis: „Vorbeşte copiilor lui Israel şi spune-le: „În luna a şaptea, în cea dintâi zi a lunii, să aveţi o zi de odihnă, vestită cu sunet de trâmbiţe, şi o adunare sfântă. Atunci să nu faceţi nicio lucrare de slugă şi să aduceţi Domnului jertfe mistuite de foc.” (Levitic 23:23-25)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!