După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 19 septembrie 2014

Pastor Iosif Belea la Biserica Râul Sfânt Londra

Biserica Apostolica “Raul Sfant” Northwood, London, va invita la un eveniment special in acesta saptamana. Sambata seara de la ora 5.00 - 7.00 pm veti putea fi inbogatiti cu un mesaj de la Domnul despre "Bunatatea si exigenta lui Dumnezeu in familie" (Rom. 11:22). Un mesaj profetic, plin de curaj si putere  in domeniul familiei proclamat de pastorul Iosif Belea.
Sursa: AICI

Pastor Vasilică Croitor - Proiectul Constanţa 2022 (Interviu)


Vezi și pagina 

Mattheus van der Steen la București

Click pe imagine pentru mărire!

Conferință pentru profesori cu Dr.Livius Percy la Suceava


Școala creștină de muzică - Deschiderea noului an școlar


Florin Ianovici la Biserica Elim Frankfurt, Germania


Prof. Dr. Iosif Țon - Despre minuni și vindecări prin credință

  • Nota Redacției: În urma publicării recente în spațiul virtual a articolului "Întrebări pentru familia fratelui Iosif Țon" de către pastorul Daniel Brânzei, i-am solicitat domnului Prof. Dr. Iosif Țon un punct de vedere. Am primit următorul răspuns: "Principiul meu este să nu răspund atacurilor la persoană. Eu mă limitez la a expune credința mea în problema minunilor și a vindecărilor prin credință." Și ne-a trimis spre publicare articolul de mai jos: 

Minunile în general și vindecările miraculoase în special aprind mereu spiritele. Noi nu vom intra în luptă cu nimeni pe aceste teme, ci ne limităm la a ne expune propria credință.

Să începem cu puțină istorie. În anul 1748, filosoful scoțian David Hume a publicat un tratat despre gândirea umană. Capitolul 10 se întitula ”Despre minuni”. Mai târziu l-a publicat ca o carte de sine stătătoare și cartea aceasta a avut un impact extraordinar asupra gândirii din acea vreme.

Teza fundamentală a lui David Hume era că lumea funcționează pe bază de legi fixe, care nu pot fi încălcate de nimeni. Minunile ar fi o încălcare a acestor legi, lucru imposibil. Dar, spune Hume mai departe, fapt este că nimeni în zilele noastre nu poate spune că ar fi văzut întâmplându-se vreo minune, pentru simplul motiv că minuni nu se întâmplă.

Fiindcă descoperirea legilor pe baza cărora funcționează lumea era un lucru de dată recentă și fiindcă aceste legi erau parte esențială a gândirii ”științifice”, lumea cultivată nu mai îndrăznea să contrazică ce a decretat David Hume.

Curentul acesta s-a răspândit și în lumea teologică și, drept urmare, un număr de teologi de seamă, în special din Germania, au început să afirme în școlile lor teologice că dacă minuni nu se întâmplă astăzi, cu siguranță nu s-au întâmplat niciodată și deci nu s-au întâmplat nici în vremurile biblice. Ei au emis teoria că minunile relatate în Biblie s-au format prin îndelungată transmisie orală înainte de a fi fost așternute în scris. Așa a apărut ceea ce se numește teologia liberală care nega minunile și profețiile scrise în Biblie.

Impactul teologiei liberale asupra studenților, apoi a pastorilor și a bisericilor a fost enorm. Friedrich Nietzche, fiu de pastor și el însuși student la teologie, care și-a pierdut credința în urma audierii profesorilor liberali, este poate cel mai șocant exemplu al impactului profesorilor care negau miraculosul din Biblie.

Mai târziu, în special în secolul al XX-lea, a apărut teologia evanghelică de nivel academic egal cu al teologiei liberale. Un mare număr de teologi evanghelici au început să argumenteze că se poate dovedi că relatările din Biblie au fost scrise de autori contemporani cu evenimentele relatate și, deci, cărțile scrise de ei  sunt vrednice de crezare și că, prin urmare, minunile din Biblie s-au întâmplat exact așa cum sunt relatate. Dar mulți dintre ei, pentru a arăta că și ei sunt ”științifici” afirmă că minunile au încetat să mai aibă loc de îndată ce s-a încheiat scrierea Noului Testament. Prin urmare, afirmă ei, minuni s-au întâmplat în timpurile biblice, dar nu se mai întâmplă în vremea noastră. Acești teologi se numesc ”cesaționiști”, de la cuvântul englez ”to cessate”, adică ”a înceta”.

Există și a treia categorie de teologi și predicatori, care susțin că darurile miraculoase date de Duhul Sfânt nu au încetat, ci sunt date și astăzi, și deci minuni și în special vindecări miraculoase se întâmplă și astăzi. În această categorie mă încadrez și eu.

Petru Lascău la Biserica Betania Londra


Ziua de Cluj: Bătut cu sânge rece de poliţişti pentru că a zis "Amin" în biserică

Un bărbat de 43 de ani a trecut prin momente de groază după ce doi poliţişti i-au aplicat o "corecţie" soră cu moartea. Totul s-a întâmplat în urma unui apel la poliţie efectuat de pastorul bisericii penticostale pe care o frecventa, care a fost deranjat de faptul că acesta a zis "Amin" în timpul slujbei.
Continuarea pe www.ziuadecj.realitatea.net

Nota NewsNet Creştin: Deoarece acuzaţiile formulate in acest articol aduce atingere imaginii cultului penticostal, am solicitat un punct de vedere asupra acestui caz conducerii Comunităţii Regionale Penticostale Cluj. Vom reveni cu noi amănunte. 

✡ Poza și gândul zilei

Omul care nu este stăpân pe sine este ca o cetate surpată şi fără ziduri. (Proverbele 25:28)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!

Decean la Viena, Austria