După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 22 mai 2014

Marius Cruceru la Biserica Betania Tileagd, jud. Bihor

Dragi prieteni,
Duminica, 25 mai 2014, de la ora 17:00, la Biserica Crestina BETANIA din Tileagd, str. Secerii nr. 12, va avea loc o intalnire speciala de tineret. 
Invitat special va fi fratele Marius Cruceru iar prin cantare vor sluji surorile Ionoi.

† BCER–UBCE: Scrisoare de mulţumire


Adevărul: Răscoala sutanelor negre


Revoltă în sânul Arhiepiscopiei Romanului şi Bacăului, după ce, de la începutul lunii, mai mulţi preoţi au fost amendaţi „în nume personal“, somaţi să nu mai slujească, mutaţi de la o parohie la alta şi înlocuiţi cu fii de protopopi, fiind acuzaţi de superiorii lor că fac bişniţă cu lumânări, sau sancţionaţi fără nicio explicaţie.

„Ioachim Băcăuanul vrea să mă scoată din biserica mea. Eu nu plec nicăieri! Mă doare că nu mi s-a adus la cunoştinţă motivul pentru care trebuie să plec din parohie. Repet, nu plec când vrea Preasfinţitul!“

  Aşa îşi începe „spovedania“ preotul Irinel Andronache, paroh la Biserica Cernu, din comuna băcăuană Poduri, care a primit, luna aceasta, o înştiinţare scrisă de la superiorii lui, din care reiese că este mutat la o altă biserică, din localitatea Bijghir. Mărturia lui este aproape trasă la indigo cu a altor preoţi din Bacău, revoltaţi că sunt sancţionaţi pe nedrept, reproşându-li-se că vând lumânări contrafăcute. 

Prigoana a început în Postul Paştelui 
În spatele răscoalei din rândul preoţimii stă un scenariu demn de un film poliţist, în care mai-marii Arhiepiscopiei Romanului şi Bacăului sunt acuzaţi de şantaj, filmări clandestine apărute de nicăieri şi anchete „neortodoxe“, care s-au lăsat cu un val de sancţiuni la adresa preoţilor din judeţ. 

Ziarul „Adevărul“ vă prezintă povestea răscoalei sutanelor negre, izbucnită la începutul acestei luni. În timp ce un singur preot, Irinel Andronache, şi-a asumat în instanţă lupta cu superiorii săi, alţii au ales doar să povestească abuzurile la care ar fi supuşi, păstrându-şi, în unele cazuri, anonimatul. Aşa cum mărturisesc „prigoniţii“, răfuiala cu Ioachim Băcăuanul, episcop-vicar al Arhiepiscopiei Romanului şi Bacăului, a început chiar în Postul Paştelui, în 4 aprilie.

Citeste mai mult: adev.ro/n5ykrc

Eveniment Omagial TRAIAN DORZ 100 la Timişoara

Oastea Domnului din Timişoara are deosebita plăcere de a vă invita la Evenimentul Omagial TRAIAN DORZ 100 - Creaţie şi Jertfă.
 
Evenimentul va avea loc sâmbătă, 24 mai 2014, ora 16:00, in Timisoara în sala de concerte a Filarmonicii Banatul (sala Capitol) cu prilejul împlinirii a 100 de ani de la naşterea poetului.

După mai bine de patruzeci de ani de cenzură şi obscuritate, personalitatea poetului creştin Traian Dorz (1914-1989) este prezentată publicului larg.



Academia Liderilor de Tineret la Timișoara

Academia Liderilor de Tineret este un proiect comun al bisericilor Casa Închinării și Metanoia Timișoara.
ALT își propune să instruiască și să echipeze lideri de tineret la nivel local și național.

Dorința noastră este ca prin intermediul academiei, liderii de tineret, sau aspiranții, să se întoarcă în bisericile lor inspirați,curajoși și cu o mai mare pasiune pentru această generație.
Programul academiei se adresează tinerilor cu vârsta între 17-30 de ani.
Mai multe detalii: AICI

Cortul de Rugăciune la Bucureşti

"Cortul de rugăciune" al lunii iunie va functiona din nou la biserica Bob de Muştar (strada Morilor nr.37, zona Timpuri Noi) în serile de 9-13 iunie, orele 18:00-22:00. (harta)
Acesta va fi ultimul cort dinaintea vacantei de vara, urmand ca viitoarele intalniri de acest tip sa fie reluate in luna septembrie. Va incurajam sa veniti cu asteptare inainte Dumnezeului nostru, pentru a experimenta Slava si Maretia Lui in inchinare. Acesta este un timp special pe care Dumnezeu il da bisericii pentru zidire, ridicare si echipare in vremurile din urma... Vrem Imparatia Lui Dumnezeu in orasul si tara noastra! Vrem o schimbare !

Marcel Opriş la Biserica Harvest Metanoia Viena


Tabără de Misiune la Mărişel, jud. Cluj


Nicolae Geantă la Bărbulești


✡ Poza și gândul zilei

Dar eu sunt în Casa lui Dumnezeu ca un măslin verde, mă încred în bunătatea lui Dumnezeu, în veci de veci. (Psalmi 52:8)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!