După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 10 mai 2014

"O zi de întoarcere acasă" la Centrul Creştin Emanuel Bucureşti

Centrul Crestin Emanuel Bucuresti din Str. Cuza Voda 116 anunta doua servicii speciale Duminica 11 Mai 2014:
      
- dimineata intre orele 10.00 - 12.30 - A COMING HOME DAY - O ZI DE INTOARCERE ACASA, prilej deosebit pentru  fiii si fiicele bisericii care - fie ca sunt in alte biserici sau nu - doresc o reintalnire speciala cu Domnul si cu Biserica Emanuel.
        
- seara intre orele 18.00 - 20.00, un serviciu de misiune pentru EUROPENII  SI INTENATIONALII DE LA EMANUEL  - referire la cei plecati de la noi in diferite tari din Europa sau mai departe...
        
Ambele servicii vor include contributii muzicale, recitari, marturii personale si mesaje biblice care se vor transmite life, audio si video pe intenet pentru cei de departe. De asemenea va fi timp pentru partasie si fotografii intregind atmosfera de familie in Casa Tatalui din Biserica. Alte detalii pe paginile de internet sau Facebook ale bisericii.


        Va asteptam cu drag!
             Pastor Nelu Bochian

Botez la Biserica “Pe stâncă” Şoimoş Lipova, jud. Arad

Duminică, 11 mai 2014, la slujba de dimineaţă, comunitatea penticostală “Pe Stâncă” Şoimoş, Arad va avea bucuria unui botez. 
Toţi cei ce pot ajunge acolo şi cei dornici de a fi prezenţi la sărbătoare sunt aşteptaţi cu drag.
Sursa: AICI

Grupul ELDAD la Biserica Izvorul Vieţii Reşiţa

Duminica seara, 
11 MAI 2014, ora 18.00 
la IZVORUL VIETII 
RESITA, 
STR. FAGARASULUI 13 
va sluji prin cantare 
GRUPUL DE MISIUNE ELDAD SPANIA.

Va asteptam cu drag!
Pentru cei de departe, 
live pe

Botez la Biserica Filocalia Iași


Pastor Daniel Suciu și Cristian Necula la Biserica Baptistă Betania Sibiu


Peter Costea - Programul pentru următoarea săptămână

Şi în această săptămână dl. Peter Costea va fi prezent în mai multe oraşe din ţară pentru a-şi prezenta platforma şi ideile pe care doreşte să le promoveze şi totodată să se întâlnească cu cetăţenii de bună credinţă ai acestor oraşe. 

În acest sens dacă doriţi să vă întâlniţi cu dl. Costea sunteţi rugaţi să-l contactaţi pe dl. David Ţuţ, consilier de campanie, la tel. 0741 103 025 pentru a primi detaliile exacte legate de locaţia şi ora la care dl. Costea va fi disponibil. 

11 Mai Duminică: Braşov (dimineaţa) şi Sibiu (după-masa)
  • dl. Costea va vizita comunităţile religioase din cele două oraşe
12 Mai Luni: Reşiţa(dimineaţa) şi Lugoj (după-masa)

13 Mai Marţi: jud. Bistriţa-Năsăud

  • dl. Costea va fi prezent în jud. Bistriţa-Năsăud pentru mai multe întâlniri cetăţeneşti
14 Mai Miercuri: Cluj-Napoca(dimineaţa) şi Bucureşti (după-masa)
  • dimineaţa dl. Costea va fi prezent în Cluj-Napoca, iar după-masa va fi prezent în capitală pentru un interviu la TVR1 de la ora 19:00.
15 Mai Joi: Alba Iulia
  • Dl. Costea va fi prezent în Alba Iulia pentru o întâlnire cetăţenească de la ora 19:00.
16 Mai Vineri: Piatra-Neamţ (dimineaţa) şi Iaşi (seara) 
  • la ora 10:00 dl. Costea va fi prezent în Piatra-Neamţ pentru o întâlnire cetăţenească, iar de la ora 15:00 este invitat la Iaşi la o dezbatere electorală organizată de Consiliul Tineretului din România.
17 Mai Sâmbătă: Mediaş
  • conferinţă cetăţenească în Mediaş
18 Mai Duminică: Oradea
  • dl. Costea va vizita comunităţile religioase din Oradea
INFO: Cei care doriţi să organizaţi un eveniment în oraşul dvs. la care să participe şi dl. Costea sunteţi rugaţi să ne contactaţi din timp pentru a stabili detaliile. 
 

Raul Todinca la Biserica Harvest Metanoia Vienna


Botez la Biserica Betleem Suceava

Orchestrele reunite ale bisericilor din Alba Iulia, Blaj, Călan, Cugir și Hapria la Biserica Baptistă Sebeș, jud Alba

Duminica, 11 mai 2014, ora 18.00, 
orchestrele reunite ale Bisericilor din Alba Iulia, Blaj, Calan, Cugir si Hapria 
vor sluji la Biserica Baptista din Sebes, jud Alba. 
Va asteptam cu mare drag !!!!

Conferința "Slujirea în familie" cu Beni Fărăgău la Biserica Baptistă Nr.1 Reșița

Programul conferintei:
VINERI 23 mai 18.00-19.30 SESIUNEA I Slujirea în familie - curaj, disciplină și înțelepciune
SÂMBĂTĂ, 24 mai 10-13 SESIUNEA II-III Slujirea în familie - Condițiile implicării alături de Hristos în viața celorlalți Slujirea în familie - Dezbrăcarea de omul vechi și îmbrăcarea cu omul nou
SÂMBĂTĂ, 24 mai 15-17 SESIUNEA IV-V Slujirea în familie - Supuneți-vă unii altora în frica lui Hristos (Efes. 5:21) Slujirea în familie - Soțiilor, fiți supuse bărbaților voștri ca Domnului! (Efes. 5:22-24)
SÂMBĂTĂ, 24 MAI 17.30-19 SESIUNEA VI Slujirea în familie - Bărbaților, iubiți-vă nevestele, cum a iubit Hristos Biserica (Efes. 5:25-33)
DUMINICĂ 25 MAI 10-12 SESIUNEA VII - CONCLUZII - Slujirea în familie - Harul lărgirii Împărăției lui Dumnezeu prin copiii noștri



Ionel Tuţac la Viena


Duminica dimineața, 11 mai, începând cu ora 9.30, pastorul Ionel Tutac, secretarul general al Uniunii Baptiste din Romania va predica Cuvântul lui Dumnezeu in Biserica Crestina Baptista Gemeindeberg din Viena, Austria, cu ocazia unui serviciu de botez.

Biserica din Viena a luat ființa in anul 1981, are 180 de membrii si este păstorită de fratele Florin Iosub.
Pastorul Tutac va fi însoțit de cântărețul Daniel Pincu, misionar in cadrul Comunității Bisericilor Crestine Baptiste Timisoara.

✡ Poza și gândul zilei

Ferice de omul care nu se duce la sfatul celor răi, nu se opreşte pe calea celor păcătoşi şi nu se aşază pe scaunul celor batjocoritori! Ci îşi găseşte plăcerea în Legea Domnului, şi zi şi noapte cugetă la Legea Lui! (Psalm 1:1-2)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!