După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 5 aprilie 2014

Alin și Emima Timofte la Biserica Betel București


Duminica, 6 aprilie 2014,
orele 18.00
Biserica Betel București

Claudius Samartinean şi Ihop-Tm la Biserica Philadelphia Wels, Austria


Cvartet Pastoral din Cehia la Mișca și Nădab, jud. Arad


Patru pastori si cantareti din Cehia, prieteni ai Bisericilor Baptiste Mişca şi Nădab, vă invită la un eveniment special care va va intari credinta, speranta si dragostea pentru Dumnezeu!
 
Vă aşteptăm cu drag, 
Pastorul, Biserica şi Oaspetii.

Botez la Biserica nr 2 din Timișoara

Duminică, 6 aprilie 2014, începând cu ora 18:00, la Biserica Creștină Baptistă nr 2 din Timișoara va avea loc un botez nou testamental.
Va predica pastorul Gheorghe Dobrin din Mediaș.

Programul poate fi urmărit și online, la adresa: http://www.biserica2.ro/
Sursa: www.rve-timisoara.ro

Scrisoare misionară: Silvia Costache, India


Pace tuturor,

     Doresc de mai mult timp să vă scriu însă nu reuşesc, în sfârşit sper să nu fie problemă cu net-ul.
    Aşadar vreau să vă mulţumesc din suflet pentru rugăciunile înălţate la tronul Tatălui pentru plecarea spre  Mirk şi lucrarea de acolo.
    A mers bine, slavă Domnului! Am lucrat printre copiii care au întărziat foarte mult în apariţia lor, însă uşor, uşor au venit atât copiii cât şi părinţii. Astfel am împărtăşit cu ei bucuria cântecelor, jocurilor istorioarei Biblice. Ne-am jucat cu baloane, am mâncat dulciuri şi am învăţat reguli de bază ale igienei.
   Copiii şi chiar şi părinţii au fost încântaţi şi din câte înţeleg eu, doresc să mai venim.             
  Rămâne ca peste 3 luni să mergem din nou. Un lucru pe care nu l-am ştiut iniţial este că  în acest sătuc de munte, nu se găseşte nici un creştin. Să ne rugăm ca sămânţa sădită în inima acestor copiii şi părinţi să înflorească şi să rodească spre mântuirea lor.
   Vă spun sincer, am credinţă că acest lucru se va întâmpla, pentru că ştiu că lucrarea începută în acest loc, nu este mâna omului, ci voinţa Domnului.
    
     Motive de rugaciune
    Va rugăm mult să vă rugaţi pentru noi, deoarece azi, joi, până sâmbătă, echipa Mercy Ministry din partea YWAM  mergem în Jalpaiguri la fratele Daniel Olteanu, unde vom susţine o instruire  pentru învăţătorii de scoală duminicală. Acolo, vor  fii învăţători din mai multe biserici, aşa că avem nevoie de Har, unitate si relevanţă. Facă Domnul ca ceea ce predăm să fie spre folosul lor şi al nostru şi spre slava lui Hristos!
     Mulţumesc din suflet pentru rugăciuni şi susţinere,  simt  rugăciunile voastre  şi  văd protecţia LUI, Harul şi porţile deschise.
  Domnul să vă răsplătească dragostea, sacrificiile şi rugăciunile înălţate către El!
       Vă iubesc în numele Domnului
                     Silvia!

 Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

Eveniment Fitzuica cu Walter Fernandez la Ploieşti


Emma Repede - Noul album "În braţul Tatălui"

Cu ajutorul Domnului am finalizat noul album "In bratul Tatalui" :)

Multumim celor care au contribuit la realizarea acestui nou proiect: Alin si Emima Timofte, Alin Si Florina Jivan, Stefanie Berci, Dan Damian, Dan Muncaciu, Andrei Fedur, OttoDana Pascal, Ligia Ionese, MeSe, Mina Ianovici, Adrian Popa, Floto Flo 


Pentru comenzi scrieti un mail pe cristi.emma@yahoo.com sau un SMS la 0740971731 cu numele, adresa completa si numarul de telefon.

Corul Studenților la Biserica "Betel" din Timișoara

Duminică, 6 aprilie 2014, începând cu ora 18:00, la Biserica Creștină Baptistă Betel din  Timișoara va cânta Corul Studenților.
Programul poate fi urmărit și online la: www.betel.ro
Sursa: www.betel.ro

Seară de evanghelizare cu Gabi Zăgrean și Emma & Cristi Repede la Biserica Penticostală Speranța Oradea


De ce să-l votez pe Peter Costea?

Poate vă întrebaţi ce îl deosebeşte 
pe dl. Peter Costea de ceilalţi candidaţi 
sau ce atuuri posedă dânsul.
 În această ediţie răspundem 
la câteva din aceste întrebări:  

1. Dl. Peter Costea este singurul candidat care are o platformă electorală dedicată în întregime familiei şi valorilor familiei şi o platformă electorală pro-viaţă şi pro libertate religioasă.

2. Dl. Costea este singurul candidat care a făcut pledoarii scrise în Parlamentul European împotriva acţiunilor legislative care contravin valorilor şi intereselor familiei creştine. Din anul 2007 până în prezent a înregistrat zeci de astfel de memorii în sprijinul valorilor creştine şi tradiţionale. În consecinţă, dl. Costea posedă deja expertiza necesară pentru a pleda şi de acum înainte în favoarea valorilor autentice, dar de această dată din interiorul Parlamentului European şi cu mai multă greutate. Pe lângă toate acestea, dl. Costea este singurul candidat care a făcut intervenţii similare în Consiliul Europei şi în Organizaţia Naţiunilor Unite. Multe din memoriile scrise de dl. Costea şi înregistrate în aceste organizaţii sunt postate pe situl de campanie www.costea-parlamentuleuropean.ro.

În contrast, nici un candidat la europarlamentare din partea nici unui partid politic care la ora actuală este în Parlamentul European nu a iniţiat, scris, ori redactat în întregime un raport ori demers pentru familie, pentru viaţa copiilor nenăscuţi, ori în favoarea libertăţii religioase. Dimpotrivă, majoritatea dintre ei au votat împotriva unor astfel de rezoluţii ori rapoarte iniţiate de alţi europarlamentari.

3. Dl. Peter Costea este singurul candidat care a făcut un lobby intens în interiorul Parlamentului României pentru adoptarea unor prevederi specifice şi clare de protejare a familiei în Codul Civil în anul 2009.

4. Dl. Peter Costea posedă o gândire originală şi  are abilitatea de a gândi critic. Nu plagiază şi nu îşi însuşeşte ideile nimănui. Ca avocat posedă o abilitate unică, aceea de a pleda cauzele familiei aşa cum a făcut-o până acum în tribunal, vreme de peste 23 de ani.

5. Dl. Costea este singurul candidat cu o expertiză vastă în ceea ce priveşte statul de drept. A trăit mai bine de 35 de ani în cel mai democratic stat din lume, în cel mai stabil sistem politic din lume. Este expert în statul de drept şi în legislaţia statului de drept. În plus, el posedă o cultură politică sănătoasă şi indispensabilă unui stat de drept democratic

Revista Lydia Nr. 43


Conferinţa "Întoarcerea la origini" cu Dominic Statham la Bucureşti


✡ Poza și gândul zilei

Cum îşi cercetează un păstor turma când este în mijlocul oilor sale împrăştiate, aşa Îmi voi cerceta Eu oile şi le voi strânge din toate locurile pe unde au fost risipite în ziua plină de nori şi negură. Le voi scoate dintre popoare, le voi strânge din felurite ţări şi le voi aduce înapoi în ţara lor; le voi paşte pe munţii lui Israel, de-a lungul râurilor şi în toate locurile locuite ale ţării. (Ezechiel 34:12-13)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!

Dorin Druhora - Între două suspine (30 martie 2014)