După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 16 martie 2014

Seară de tineret cu Dan Botică şi Cristian & Cristiana Văduva la Biserica Penticostală Speranţa Oradea


HotNews: Nouă noi fragmente de pergament, parte din Manuscrisele de la Marea Moartă, descoperite in Israel

Dupa Manuscrisele de la Marea Moarta, situl arheologic Kirbet Qumran din Israel a dus la o alta descoperire remarcabila. Lucrand cu materialul obtinut in timpul sapaturilor din 1950, arheologul Yonatan Adler a identificat alte noua fragmente de pergament, nedesfacute, transmite Times of Israel.

Documentele au fost gasite in trei cutiute cunoscute sub numele de "filacterii" si, sustin specialistii, desi putin probabil sa ofere prea multe informatii istorice, lingvistice sau religioase majore, ar putea veni cu elemente importante cu privire la practicile religioase ale Celui de al doilea Templu al iudaismului.

Autoritatea israeliana pentru antichitati a primit sarcina de a deschide si prezerva noile descoperiri - un proces extrem de sensibil si de durata, facut nu fara cercetari prealabile.

Continuarea pe HotNews.ro

Sing Gloria 2014 – Concert la Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca

Duminică, 30 martie 2014, orele 18.00 - 19.30 & 20.00 - 21.30

Pastor Paul Dan: "Pastori vinovaţi de introducerea baalismului contemporan în biserici"

"In ultimii 10 ani in Romania rar mai vezi o biserica evanghelica fara tobe si chitari electrice. Muzica rock si moderna sunt un termometru al apostaziei in biserici.
Scopul neafirmat dar primordial al muzicii rock este distrugerea crestinismului prin instrainarea tineretului si instigarea la revolta impotriva autoritatii lui Dumnezeu, parintilor si bisericii. Muzica Rock este varful de lance al revolutiei sexuale. Ocultismul si drogurile sunt urmarea logica a acestui gen muzical. Rock este muzica lui Anticrist.
Şi diavolul, care -i înşela, a fost aruncat în iazul de foc şi de pucioasă, unde este fiara şi proorocul mincinos. Şi vor fi munciţi zi şi noapte în vecii vecilor. Apoi am văzut un scaun de domnie mare şi alb, şi pe Celce şedea pe el. Pămîntul şi cerul au fugit dinaintea Lui, şi nu s’a mai găsit loc pentru ele. Şi am văzut pe morţi, mari şi mici, stînd în picioare înaintea scaunului de domnie. Nişte cărţi au fost deschise. Şi a fost deschisă o altă carte, care este cartea vieţii. Şi morţii au fost judecaţi după faptele lor, după cele ce erau scrise în cărţile acelea..Oricine n’a fost găsit scris în cartea vieţii, a fost aruncat în iazul de foc.. (Apocalipsa 20:10-12, 15)
Parintii care au aprobat tacit sau direct muzica rock (cat si forme similare) in familia lor sunt vinovati de coruperea propiilor lor familii. Pastorii si liderii de biserici care au lasat tobe si chitari electrice in biserica sunt vinovati de introducerea baalismului contemporan in Biserica."
Intregul articol: AICI

Conferința biblică „Galateni – Coloseni” cu Bob Patty la Biserica Maranata Arad

Sâmbătă, 22 martie 2014, orele 10:00
Biserica Baptistă Maranata Arad

Invitatul nostru este pastorul Bob Patty din SUA

Întâlnirea persoanelor singure (30-50 ani) la Biserica Creştină după Evanghelie Antiohia Bucureşti

Va asteptam la Biserica Antiohia Bucuresti, sambata 22 martie 2014, orele 15:00.
INVITATIE: 30-50 Singles Meetings
Ziua: Sambata 22 martie 2014
Orele: 15:00 – 17:00
Locul: Biserica Antiohia, str. Episcop Radu 53-55
Tema: Creativitatea in relatii
Invitat: Pat Pieters
Taxa: 10 lei/persoana
Timp de socializare, comunicare, voie buna la un pahar de ceai, cafea, prajituri…
Inregistrarea: tel .0728 562 310 / 0747 970 734 /
e-mail MihaelaAva@yahoo.com
Termen limita: Vineri 21 martie 2014

Cornel Boingeanu: "O inimă pentru Bucureşti"- interviu

Ghiță Mocan la Biserica Penticostală din cartierul Micălaca (Arad)

În această seară, la 18.00, voi sluji la Biserica Penticostală 
din cartierul Micălaca (Arad). 
Deși am câțiva prieteni dragi acolo, nu i-am vizitat până acum. 
Doamne ajută!

Ghiţă Mocan

Peter Costea - Invitație la Marșul pentru Viață Cluj-Napoca

✡ Poza și gândul zilei

Cuvântul Tău este o candelă pentru picioarele mele şi o lumină pe cărarea mea. 
(Psalm 119:105)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!