După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 11 martie 2014

Al IV-lea Congres al Convenţiei Baptiste Conservatoare Române și Moldovenești din Italia

Vă anunţăm cu bucurie că prin harul lui Dumnezeu va avea loc al IV-lea Congres al Convenției Bisericilor Creștine Baptiste Conservatoare Române și Moldovenești din Italia, care va avea loc la Chieri, în data de 29 martie 2014, începând cu ora 10:00.

 Invitat special pentru acest eveniment este fratele pastor Ion Miron, președintele Uniunii Bisericilor Creştine Evanghelice Baptiste din Republica Moldova.

 Dorim ca lucrările acestui Congres să ne unească și mai mult în colaborare şi în vestirea Cuvântului lui Dumnezeu. Domnul să ne dea har şi binecuvântare!

Nota Redactiei: Primul Congres al Convenţiei Bisericilor Creştine Baptiste Conservatoare Române şi Moldoveneşti din Italia a avut loc la Roma, în 7-8 ianuarie 2011. La lucrările Congresului au participat 26 de slujitori şi delegaţi din 8 Biserici Baptiste din Italia, reprezentând un număr de 458 de credincioşi baptişti români şi moldoveni şi aprox. 160 de aparţinători. Lucrările s-au încheiat cu alegerea comitetului executiv compus din: Preşedinte, în persoana pastorului Olaru Sorin, Secretar General – prezbiter Martin Ioan şi Casier – prezbiter Creinicean Eugen.  

Locuitorii oraşului Harcov, Ucraina, încep ziua pe genunchi în Piaţa Libertăţii



Chemarea lansată săptămâna trecută pe reţelele de socializare, a adunat astăzi peste 250 de creştini în Piaţa Libertăţii din oraşul Harcov, Ucraina. Locuitorii oraşului încep fiecare zi pe genunchi şi cheamă toţi locuitorii ţării să stea în rugăciune pentru protecţia poporului şi pentru pace în Ucraina.
Iniţiativa a fost lansată o dată cu decizia Rusiei de a mobiliza trupele armate în Crimeea şi cheamă creştinii din oraş la rugăciunea comună în fiecare dimineaţă la ora 07:00. Ideea aparţine unui pastor, care după ce a auzit decizia luată de Moscova, aflat la o conferinţă pentru pastori, a propus să se adune în fiecare dimineaţă la rugăciune pentru Ucraina.
Bărbaţi şi femei, tineri şi bătrâni, părinţi şi copii vin în fiecare dimineaţă să se roage lui Dumnezeu pentru ţară şi să binecuvânteze Ucraina.
„Astăzi am fost 250 de persoane. Administraţia oraşului este speriată şi ne-a rugat să suspendăm aceste întâlniri. Slavă Domnului, a fost de acord, să ne rugăm în spatele monumentului lui Lenin. Aşadar, vă aşteptăm mâine dimineaţă din nou la ora 07:00 în parc după monumentul lui Lenin la rugăciunea comună pentru ţara noastră. Invitaţi toţi creştinii, indiferent de confesiunea lor religioasă, ortodox, catolic sau protestant. Toţi credem într-un singur Dumnezeu, de protecţia căruia are nevoie acum poporul ucrainean”, scrie în eventul creat pe facebook unul din organizatori, Pavel Hramov.
„Vin aici în fiecare dimineaţă pentru ca să mă rog. Vin şi cu fiul meu, cu familia mea. Vin să mă rog şi să binecuvântez poporul meu şi conducerea poporului meu. Neamul nostru blestemă autorităţile şi pe urmă aşteaptă să fie binecuvântate de acestea. Am venit să mă rog pentru pace în ţara noastră, pentru preşedintele nostru, pentru guvernatorul nostru, pentru primarul nostru, pentru Putin, pentru ca Dumnezeu să le dea înţelepciune în luarea deciziilor importante pentru ţară”, spune unul din participanţii la eveniment.
Unul din participanți împărtășește o experiență trăită într-o dimineață în Piața Libertății din Harcov: ”În timp ce ne rugam, în una din aceste dimineți, s-au apropiat de noi doi tineri, ne-au întrebat cine suntem și ce facem? La rândul nostru și noi i-am întrebat de unde sunt și ce fac aici. Ei ne-au răspuns: ”Noi am venit din Rusia. Cineva ne-a rugat să ajutăm, iată suntem aici, cu ce putem să ajutăm?”. A fost o bucurie și o experiență deosebită”, scrie un participant pe eveniment creat pe site-ul de socializare rus VK.COM
”Chemăm toți creștinii orașului Harcov la rugăciunea comună, în Piața Libertății în fiecare dimineață la ora 07:00 dimineața. țara noastră se află în prag de război. Nu este vremea pentru retorici politice. Este timpul ca toți creștinii să se unească în rugăciune pentru poporul ucrainean în fața Domnului, pentru ca să păstrăm pacea și oamenii să se plece cu smerenie în fața Lui”, cu acest mesaj, lansat pe rețelele de socializare, creștinii din Harcov au transformat Piața Libertății într-un altar de mijlocire pentru pace, pentru protecție, pentru viață.
La chemarea locuitorilor din Harcov, s-au alăturat sute de creștini din întreaga lume. Mesaje de susținere și încurajare au fost transmise pe rețelele de socializare de creștinii ucraineni sau ruși, aflați peste hotare în Europa, Asia sau continentul american.
Unul din acesta sună așa: ”Frați și surori, salutări din Bulgaria. Eu iubesc toți oamenii din Ucraina – ucrainenii, rușii, tătarii și pe toți ceilalți. Am fost de două ori în Ucraina, tatăl meu a lucrat în Krivom 14 ani. Pentru că eu nu am nimic împotriva la nicio parte, îmi este foarte ușor de tot ce se întâmplă. Nu pot să fiu fizic cu voi, dar eu mă rog împreună cu voi. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți! Dumnezeu să dea pace și trezire spirituală”, scrie în eventul din VK.com, Kalin Vassilev.
Uniunea Baptistă din Republica Moldova, cheamă toți creștinii să susțină situația din Ucraina în rugăciune. Rugați-vă continuu pentru pace în Ucraina, pentru protecția poporului vecin, pentru înțelepciune președintelui, Alexander Turcinov, care este pastor baptist.
Rugați-vă în fiecare dimineață la ora 07:00 pentru Ucraina!                             Sursa: AICI

Evanghelizare cu Iosif Borca şi Alin Puşcaşu la Biserica Speranţa Timişoara


Tatăl pastorului Cornel Ianchici a plecat la Domnul!


Condoleante pastorului Cornel Ianchici si intregii familii cu ocazia plecarii la Domnul a tatalui, Pavel Ianchici! Ne rugam pentru ei.

Meiszner Funeral home
5620: w Irving Park
Chicago 60634
Vigil/Wake 7 pm Wednesday
Funeral 11 am Thursday
The cemetery is Eden at 9851 w Irving Park Schiller Park 60176

Pastor Florin Cimpean

Conferința zonală a liderilor Awana România


Conferință pentru tineri cu Ghiță Mocan la Biserica Filadelfia Moșnița Nouă, jud. Timiș


Adrian Bobora la Biserica Biruinţa Londra


Radu Gheorghiţă la Centrul Areopagus Timişoara


Întâlnire pentru femei la Biserica Râul Trezirii Arad

Vineri 14 martie 2014, orele 19.00, Biserica Râul Trezirii Arad invita femeile la o seara speciala de partasie la sediul bisericii din Arad, Calea Aurel Vlaicu nr. 41-43 (vis-a-vis de stadionul UTA).


Invitatele speciale ale acestei intalniri sunt o echipa de femei de la Biserica Crestina Agape Timisoara, conduse de sora Elena Nini.

Va asteptam cu drag!

Conferinţa "Inovaţie în educaţie" la Bucureşti

 
Mai multe despre Şcoala Româno-Finlandeză: www.scoalafinlandeza.ro

Remember: Franklin Graham la Timişoara (VIDEO oficial)

✡ Poza și gândul zilei

Învaţă pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze, şi când va îmbătrâni, nu se va abate de la ea. (Proverbe 22:6)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!