După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 25 februarie 2014

Întâlnire pentru femei la Biserica Baptistă Betania Cluj-Napoca


✡ Creştin ProIsrael: Albumul "Akko" (Acra)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească mereu că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, ocazional,  postăm aici  o imagine cu link spre albumul zilei din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsraelconvinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a acestei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre albumul cu denumirea din titlul acestei postări.  Să vă fie cu folos!

Weekend-ul Campionilor la Sinaia


Organizația Tumaini: Întâlnire Pregătire Misiuni Africa / Asia


Te invitam sa fii parte din implinirea versetului
 ”…duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezandu-I in Numele Tatalui si al Fiului si al Duhului Sfant. Si invatati-I sa pazeasca tot ce v-am poruncit.” Matei 28:18-20.

Vino sambata, 1 martie 2014, ora 10.00, la Biserica Vox Domini din Timisoara, sa afli cum poti fi parte cu noi la misiunea Lui.

Date de contact:
e-mail: misiune@yahoo.com
tel: 0745-259.044

Săptămână de Evanghelizare la Biserica "Betesda" Tileagd, jud. Bihor.


Săptămână de Evanghelizare (02-09 Martie 2014).

Biserica Betesda Tileagd vă invită să luați parte alături de noi la o săptămână specială de evanghelizare care va avea loc la Biserica Penticostala "Betesda" din loc. Tileagd, jud. Bihor.
Invitați alături de noi îi vom avea:

* Duminică (2 mar.): Marius Cruceru, alături de Grupul Măslinul.
*Luni (3 mar.): Gicu Stan împreună cu Manu Negrea
*Marți (4 mar.): Sami Trif împreună cu Grupul din Congo
*Miercuri (5 mar.): Pop Ambrozie alături de Familia Farcaș
*Joi (6 mar.): Jean Chiforeanu împreună cu Grupul Raze de Speranță
*Vineri (7 mar.): Gabi Zagrean
*Duminică (9 mar.): Ghiță Mocan împreună cu Grupul Amos

Atentie!: În timpul săptămânii (03-07 martie) programul va începe de la ora 18:00, iar Duminicile (02 si 09 martie) de la ora 17:00.

Vă așteptăm cu mult drag!

Ziua Porților Deschise la Școala DIN AMICI Petroşani


Vasile Taloș - Ucenicii în furtună

Noutate editorială: “Răscruci” - de Paul Young

Autorul bestsellerului BARACA, vandut in 18 milioane de exemplare Paul Young, autorul bestsellerului international BARACA, ne spune povestea transformarii treptate a unui om prins in chinurile propriilor sale fapte, undeva intre cer si pamant. Anthony Spencer este un om egoist, aflat in culmea gloriei. El este mandru de succesul sau in lumea afacerilor, desi pretul acestui succes a fost unul extrem de dureros. O hemoragie cerebrala il aduce pe Tony pe patul de spital, la terapie intensiva, in stare de coma. De-aici se "trezeste" intr-o lume fantastica, pe un taram "viu", care reflecta intocmai valentele vietii sale pamantesti, cu bine si rau, cu frumos si urat. 

Aici, pe taramul acesta supranatural, intra intr-un dialog intens cu diferite personaje pe care le socoteste a fi proiectiile propriului subconstient, dar la ale caror cuvinte pleaca, totusi, urechea, in speranta ca il vor conduce pe calea adevarului si, de ce nu, a izbavirii. Aventura il arunca in hatisul unor relatii profunde si complexe, pe parcursul carora ajunge sa "vada" prin ochii si experientele altora, insa ramane "orb" la consecintele disimularii intentiilor si suferintei personale ce stau in calea vindecarii si credintei. Oare il vor determina toate aceste evenimente sa-si reexamineze viata si sa realizeze faptul ca si-a construit un castel de nisip pe temelia otravita a unei inimi frante? Va avea Tony curajul sa ia o decizie cruciala, care ar putea repara nedreptatea cumplita pe care a savarsit-o inainte sa intre in coma?
Detalii: AICI

Adi Mocan şi Alin Timofte la Biserica Speranţa Linz, Austria


“Ursul Carpatin” la Biserica Harvest Metanoia Arad

Sâmbătă, 1 Martie 2014, de la ora 18.00, în cadrul bisericii noastre va avea loc o întâlnire specială de evanghelizare, în care îl avem ca invitat pe Gheorghe Ignat, cunoscut în ring sub numele de “Ursul Carpatin”.
 După o viaţă plină de succes dar şi plină de probleme, după ce a devenit campion al României de opt ori, multiplu campion internațional la lupte Greco – romane şi luptător de arte marţiale la vestita arenă MMA din San Diego – Ursul Carpatin a intrat în ring cu Dumnezeu… Ce a urmat…?
 Vino să-l vezi şi să-l auzi mărturisind personal. Invită-ţi prietenii, mai ales pe cei care încă trăiesc o viaţă cum a trăit-o el.

✡ Poza și gândul zilei

Sfatul este o candelă, învăţătura este o lumină, iar îndemnul şi mustrarea sunt calea vieţii. (Proverbe 6:23)

NewsNet Creştin işi propune să vă amintească zilnic că Biserica trebuie să se roage pentru binecuvântarea, trezirea spirituală şi mântuirea poporului lui Dumnezeu, Israel.

Prin urmare, împreună cu un gând biblic,  postăm zilnic o imagine din Israel, convinşi că şi prin acest mod inimile multor creştini pot fi (re)aprinse pentru susţinerea spirituală a aceastei naţiuni pe care Dumnezeu nu a lepădat-o nici o clipă...

Pozele sunt preluate cu aprobare din pagina de Facebook a misiunii Creştin ProIsrael.

Cu un singur click pe imagine sunteţi direcţionaţi spre poza cu dimensiunea iniţială. Pentru vizualizarea intregului album, click aiciSă vă fie cu folos!