După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 13 decembrie 2014

Prezentarea "Traficul cu Biblii în blocul comunist" la Timişoara


Evenimentul își propune să readucă în atenția publică una dintre cele mai interesante și mai necunoscute activități subterane desfășurate în anii comunismului în întregul bloc răsăritean și anume traficul cu Biblii.


Andrei Pleșu spunea că „Biblia este, în orice popor, o permanentă invitație la înnobilare”. Nu există carte împotriva căreia să se fi mobilizat mai multă resursă umană în perioada dictaturii comuniste decât Biblia. Riscurile asumate și prețul plătit de sute de persoane angajate în transportul, depozitarea sau distribuirea de Biblii au fost enorme și cele mai multe vor rămâne necunoscute. În efortul de aduce la lumină cât mai multe dintre aceste povești formidabile, Centrul Schuman propune timișorenilor, ca omagiu pentru cei care au îndrăznit să stea împotriva regimului ateu în urmă cu 25 de ani, această întâlnire față către față cu câțiva dintre eroii anonimi și discreți.

La eveniment vor participa invitați din țară și din străinatate care, în timpul regimului comunist, și-au riscat libertatea și viața pentru această cauză în întregul spațiu est-european. Între ei se numără scriitorul Vasile Ernu (Republica Moldova), conf. dr. Silviu Rogobete (Timișoara), Iov Szabo (Baia Sprie), Al Akimoff și Jim Dikih (SUA) și alții. 

Intrarea este liberă pe tot parcursul evenimentului, care va dura aprox. 6 ore.

Evenimentul se desfășoară cu sprijinul Direcției Pentru Cultură a Județului Timiș.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.