După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 11 noiembrie 2014

Porţi Deschise la Biserica Harvest Metanoia Arad

Unii dintre cei care citiţi acest anunţ simţiţi nevoia de a-l sluji pe Cristos cu mai multă pasiune şi libertate, dorind să fiţi mai relevanţi în contextul în care Dumnezeu va chemat să slujiţi. Poate că unii dintre voi aţi vrea să începeţi o lucrare nouă fiind nemulţumiţi sau limitaţi în cadrul în care slujiţi acum. Indiferent că eşti păstor sau lider, student în seminar sau om cu experienţă în lucrare, fie că vii singur sau cu un grup, eşti binevenit la weekendul porţilor deschise în biserica Harvest Metanoia din Arad. 

Vrem să împărtăşim cu tine experienţa noastră, succesele dar şi eşecurile noastre, în căutarea unui model relevant şi biblic pentru contextul evanghelic din România. 

Căutăm oameni dedicaţi lui Dumnezeu care vor să-l glorifice asumându-şi riscul câştigării generaţiei contemporane, împreună cu care să putem clădi biserici vii, relevante şi intenţionat orientate înspre câştigarea sufletelor pentru Cristos. 

Dacă vrei să vii, noi îţi asigurăm masa şi casă dacă poţi ajunge de vineri seara ora 17 până duminică la ora 13. În acest timp avem un program de prezentare a lucrării, cuplat cu interacţiuni şi întrebări pe strategie, filozofie, plantare de biserici, etc. Indiferent că eşti din ţară sau străinătate eşti binevenit. Singura condiţie – să ne anunţi şi să vii cu inimă deschisă. 

Email: info@harvestmetanoia.ro sau suna la 0723395819 (Raul Todinca).
Biserica Harvest Metanoia Arad

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.