După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 15 noiembrie 2014

Pastor Samy Tuțac - Apel scurt pentru nehotǎrȃți...

Privind dintr-o perspectiva crestina, e atat de simpla alegerea de maine. 

Bazati pe Cuvantul rostit de Dumnezeu prin profetul Ezechiel: "Caut un om care sa stea in spartura pentru tara", ne-am rugat de ani de zile ca Dumnezeu sa se intoarca cu fata spre natiunea noastra si sa ne dea un astfel de om. Un om drept, cinstit, smerit, un om cu frica de Dumnezeu si respect pentru oameni. Un om care ca fie respectat in tara si in afara tarii. Un om, un Presedinte, de care sa nu ne rusinam. Un Presedinte care sa nu fie sclavul celor mai corupti oligarhi. 

Maine avem de ales nu doar intre doi oameni, atat de diferiti, dar si intre doua viziuni atat de diferite. Imi este greu sa cred ca un crestin serios, indiferent de confesiunea lui, ar putea avea alta optiune decat Klaus Iohanis. 

Frati crestini, continuati sa va rugati pentru natiunea noastra, mergeti la vot ca niste cetateni responsabili ce sunteti si votati pentru un Presedinte care sa fie drept si sa se teama de Dumnezeu! Am toata convingerea ca acest Presedinte poate fi Klaus Iohanis! 

Dumnezeu sa binecuvanteze Romania!

Samy Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.