După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 17 noiembrie 2014

Pastor Florin Ianovici: A cui este biruința? Felicitări domnule președinte Klaus Johannis!

Proverbele 21:31 "Calul este pregătit pentru ziua bătăliei, dar biruinţa este a Domnului."
S-a alergat mult. S-a alergat cam peste tot. De la sacoșa săracului la cuponul pensionarului și până la altarul bisericilor s-a tot alergat. Dar cât de iuți ar fi caii, biruința este a Domnului.
S-a vorbit mult. S-au aruncat cuvinte otravă, cuvinte gunoi, cuvinte lozincarde, cuvinte divorțate de idei. S-au împrăștiat pretutindeni și de oriunde. Dar oricât de multe cuvinte s-au risipit, biruința este a Domnului.
S-a furat mult. S-a furat dreptul de a fi și a rămâne român chiar dacă viața te-a împins dincolo de granițele țării. S-a furat dreptul la decența și demnitatea de a fi tratat democratic și nu cu gaze lacrimogene. Dar oricât de mult s-a furat, biruința este a Domnului.
S-a uneltit mult. De la un capăt al țării la altul s-au schimbat taberele, au dezertat primarii dornici de un os mai bun, au fost chemați la ordine trepădușii ca să iasă ,,cine trebuie’’. Șefi de partide, unii penali, alții cu deviații comportamentale, s-au unit în circul numit campanie electorală. Dar oricâte uneltiri au fost, biruința este a Domnului.
Și pentru că biruința este a Domnului voi păstra calea rugăciunii și a postului, calea credinței într-un Dumnezeu care stăpânește peste toți și peste toate. Eu știu a cui este biruința: a Domnului!
Felicitări domnule președinte Klaus Johannis!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.