După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 3 noiembrie 2014

Inaugurare și evanghelizare la Biserica Baptistă Breazova, judetul Timiș

Duminica, 26 octombrie, a avut loc in localitatea Breazova, judetul Timis, inaugurarea noului lacas de inchinare al Bisericii Baptiste. Alaturi de credinciosii baptisti din localitate, la eveniment au fost prezenti pastorii Alexandru Lapugean, Ilie Bledea, Ovidiu Ionasi, Iacob Logos, dar si 2 frati din Germania: Andrea Pancratz si Andrei Eris.
Grupul Shema din Otelu Rosu a cantat spre slava lui Dumnezeu. Bucuria a continuat la Breazova cu o saptamana de evanghelizare, la care au fost invitati sa predice Cuvantul fratii pastori:Vasile Paucec,Teofil Ciortuz, Mihaita Danila, Ionel Tutac, Petru Dragu si Ovidiu Ionasi. Biserica din Breazova este pastorita de fratele Ioan Malancea.
Sursa: AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.