După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 3 noiembrie 2014

✡ Conferință de aniversare a 130 de ani de la formarea primei comunități mesianice din Chișinău

Se anunță conferința dedicată aniversării a 130 de ani de la formarea primei comunități mesianice din Chișinău, care a pus baza mișcării mesianice din întreaga lume. Conferința va avea loc în perioada 14-16 noiembrie 2014 pe str.Sfatul Țării 18(Ginta Latină).

Vorbitori la această conferință vor fi Kai Kjaer-Hansen (Danemarca), doctor în teologie și autorul cărții despre Iosif Rabinovitch. Din Cuvîntul lui Dumnezeu vor vorbi mai mulți pastori din diferite țări: 
 
1.Fiona Sorbala (Great Britain)
2.Borys Grysenco (Ukraine)
3.Oleg Scherbacov  (Ukraine)
4.Semen Pozdirca (Moldova) 
 
Timpul de laudă și închinare va fi condus de o trupă din Kiev și Nicolaev. De asemenea, la această conferință va avea loc o lansare de carte în limba rusă "Сборник речей Иосифа Рабиновича" (Colectia de discursuri ale lui Iosif Robinovitch). Cei care se vor înscrie la conferință vor primi în dar un exemplar al cărții.

Data limită de înregistrare este de 11 noiembrie, iar pentru aceasta puteți accesa linkul. La sfîrșitul conferinței va avea loc un concert cu participarea a mai multor trupe muzicale.
Sursa: AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.