După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 13 noiembrie 2014

† Comunicatul Uniunii Baptiste cu privire la alegerea Președintelui României

Aşadar, să urmărim lucrurile, care duc la pacea şi zidirea noastră (Epistola către Romani 4:19)   

În aceste zile, când cetățenii țării noastre urmează să voteze în turul al doilea al alegerilor pentru Președinția României, credincioșii baptiști sunt îndemnați să se roage pentru țara noastră. Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru România și deoarece de binele țării depinde și binele cetățenilor ei, ne rugăm ca Dumnezeu să îi binecuvânteze pe toți cei se află în slujba țării și contribuie la bunăstarea acesteia. 

Totodată ne rugăm pentru pacea și liniștea României, rugându-ne ca Dumnezeu să ne ajute să transformăm țara noastră într-o patrie pământească dorită de toți cetățenii ei. 

Uniunea Baptistă din România dezaprobă folosirea religiei în campania electorală. Constituția României garantează egalitatea tuturor cetățenilor țării fără deosebire de religie [Art. 4 (2)] și interzice orice formă de învrăjbire religioasă [Art. 29 (4)] precum și incitarea la ură religioasă [Art. 30 (7)]. 

În calitate de credincioși creștini baptiști considerăm că trebuie să urmăm sfatul Apostolului Pavel: Urmăriţi ce este bine, înaintea tuturor oamenilor. Dacă este cu putinţă, întrucît atîrnă de voi, trăiţi în pace cu toţi oamenii (Epistola către Romani 12:17,18). 

Îndemnăm credincioșii baptiști să își îndeplinească îndatoririle și drepturile de cetățeni potrivit modului în care le dictează conștiința pentru ca voia lui Dumnezeu să se facă în țara noastră.   

Otniel Ioan Bunaciu 
Președinte, Cultul Creștin Baptist din România 
Federația Europeană Baptistă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.