După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 13 noiembrie 2014

Aradul se roagă pentru România


Vineri, 14 noiembrie 2014, de la ora 18:00, în piața Avram Iancu (în spatele Teatrului), toți arădenii sunt chemați la rugăciune pentru România.
Indiferent de opțiunile tale electorale, de vârstă, religie sau nivel de educație, toți suntem chemați să ne rugăm lui Dumnezeu pentru țara în care trăim. Putem să o facem și individual și împreună. De aceasta data, o putem face împreună, în mijlocul Aradului.
Între 19:00 - 19:30 vom porni spre Primaria Municipiului Arad într-un marș de rugăciune.
Sunt zile cruciale pentru țară, sunt decizii vitale pe care le avem de luat noi, cetațenii și ei, politicienii. Sunt răspunsuri și soluții pe care le pot da unii oameni dar sunt unele pe care numai Dumnezeu le poate da.
Nu vom scanda pro sau împotriva nimănui dar ne vom ruga împotriva corupției și dezbinării, urii și minciunii, hoției si a lipsei de respect din România.
E timpul ca dragostea și pacea, respectul si bucuria, mulțumirea și dreptatea să-și ocupe locul de cinste și la noi in țară.
Vă așteptăm la rugă, pe toți cărora vă PASĂ cu adevărat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.