După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 7 octombrie 2014

Pastor Remus Runcan: După 16 ani – visul care a devenit realitate


Cele mai reale vise sunt cele cu ochii deschiși. Așa a început să viseze la o ambasada a Lui Dumnezeu în Zona Soarelui, Daniel Laurențiu, care pe atunci era la Chicago. A strâns bani pentru teren, a cumpărat, împreună cu Ionel Tuțac, un teren de 1810 mp, iar apoi lucrurile au fost blocate timp de aproape 6 ani. În acest timp, alți credincioși din zonă au început și ei să viseze, să creadă și să se roage pentru un loc de închinare în Zona Soarelui. În anul 2005 s-a reușit un schimb de teren și astfel s-a început construcția unei mici capele, iar pe 21 martie 2006 s-a săpat fundația noului sanctuar.

Nici nu s-a început bine lucrarea și a început criza financiară, dar Dumnezeu a rămas credincios și a trimis constant bani pentru realizarea ambasadei Lui. Au fost sute de donatori cu sume mici, voluntari care au ajutat și un sacrificiu deosebit a fost făcut și de membrii acestei biserici. Construcția a durat 8 ani și jumătate, dar în mod constant Dumnezeu a trimis bani pentru continuarea lucrărilor.

În ultimele 2 luni Dumnezeu a deschis zăgazurile cerului și a trimis sume consistente de bani pentru ultimele finisaje, astfel că duminică, 5 octombrie 2014 s-a deschis noul lăcaș de cult pe strada Versului, la numărul 5.

În prezența a sute de participanți, clădirea a fost dedicată Domnului ca un spațiu de închinare. Pe timpul construcției am învățat că orice este posibil cu ajutorul Domnului, că dedicarea este absolut esențială pentru realizarea oricărui proiect spiritual sau material, că minuni se întâmplă și în zile noastre, că încă sunt oameni care consideră un privilegiu să ajute o biserică și că orice viziune de la Domnul nu poate fi împiedicată de răutatea sau de necredincioșia oamenilor.

Doresc pe această cale să mulțumesc celor ce s-au rugat pentru noi, celor ce au cumpărat scaune, și voluntarilor care au lucrat alături de noi. Domnul să vă binecuvânteze!

De asemenea, încurajez pe toți colegii mei să se roage, să creadă și să pornească proiecte chiar dacă nu au resurse. Singurele proiecte care nu se încheie niciodată sunt cele pe care nu îndraznim să le pornim, iar cele pe care le pornim, cu ajutorul Domnului, se incheie la timpul stabilit de Dumnezeu.

Remus Runcan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.