După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 7 octombrie 2014

Adevărul.ro: „În mijlocul protestelor din Hong Kong se spun rugăciuni şi se cântă imnuri creştine"


"Oficial, toate bisericile mari din Hong Kong au adoptat poziţii neutre faţă de proteste, încurajâng ambele tabere să dea dovadă de calm şi să-şi arate angajamentul pentru găsirea unei soluţii pe cale panică. Însă multe biserici furnizează ajutor protestatarilor. Wu Chi-wai, pastor al Bisericii Alianţa şi Misiunea Creştină, estimează că mai bine de jumătate dintre cele 1.400 de biserici protestante din Hong Kong au format grupuri pentru a sprijini mişcarea pro-democraţie. „În mijlocul protestelor se spun rugăciuni şi se cântă imnuri creştine, cum se face în Ajunul Crăciunului”, spune acesta. 

Biserica Viţa-de-vie, cu 1.500 de enoriaşi, furnizează prim ajutor, mâncare şi adăpost protestatarilor încă de marţea trecută. „Nu ne asumăm o poziţie politică. Suntem aici pentru a ajuta oamenii din Hong Kong”, spune pastorul Andrew Gardener, care conduce biserica. 
   
Implicarea religiei în mişcarea de protest este o grijă în plus pentru Beijing, care a reuşit să implementeze în China continentală un sistem birocratic elaborat de agenţii şi instituţii guvernamentale pentru a monitoriza şi controla cultele religioase.  

 Bisericile din Hong Kong încearcă de multă vreme să răspândească creştinismul în China. Pastorii protestanţi din Hong Kong au contribuit la extinderea confesiunilor evanghelice care, în urmă cu trei ani, făcea obiectul mai multor analize îngrijorătoare ale Partidului Comunist." 

Fragment din articolul "Hong Kong: revoluţia creştină"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.