După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 2 octombrie 2014

Cupa Bucuriei 2014 - Susani, județul Timiş


Asociația Crestina-Sportiva "Casa Bucuriei" in colaborare cu opt scoli publice din opt comune ale județului Timiș - BÎRNA, BALINȚ, BETHAUSEN, DUMBRAVA, FARDEA, MANASTIUR, OHABA, TRAIAN VUIA - precum si in colaborare cu Biserica BUCURIA Lugoj a organizat evenimentul sportiv anual "CUPA BUCURIEI" 2014 ediția a III a la care au participat aproximativ 100 de elevi din școlile gimnaziale însoțiti de profesorii de sport si chiar de directorii instituțiilor de învățământ in anumite cazuri (din păcate trei scoli nu au putut fi reprezentate anul acesta deși au fost invitate si sunt partenere ale Asociatiei Casa Bucuriei).

Evenimentul sportiv mult așteptat a fost un real succes, elevii concurând cat se poate de fair-play pentru cucerirea celor cinci trofee puse in joc: Locul I, Locul II, Locul III, Titlul de golgeter, Titlul de cel mai bun jucător. Mesajul cu care au fost întâmpinati toti participanții de la "Cupa Bucuriei" a fost inspirat din textul biblic scris de apostolul Pavel crestinilor din Roma: "Totuși, în toate aceste lucruri, noi suntem mai mult decât biruitori, prin Acela care ne-a iubit. (Romani 8:37)

De fapt cel mai frumos aspect al statutului de a fi mai mult decat victorios este legat de vesnicie. Datorită dragostei lui Cristos pentru mine - nu datorită dragostei mele pentru El - eu am o perspectiva victorioasa asupra eternitatii. Am cerul datorită lui Domnului Cristos.

Expresia "mai mult decat biruitori" are aceeasi rădăcina etimologica din care provin si cuvintele ce reprezintă numele unor firme faimoase la nivel mondial si anume "Nikon" si "Nike". Perspectiva victoriei reale in viata nu poate fi trăită decat alaturi de Cristos "care ne-a iubit". Victoria este a lui Cristos si prin prisma ei pot înfrunta lucrurile pe care apostolul le enumera mai sus: sabia, foamea, lipsa de îmbrăcăminte, persecuție, moartea, veșnicia. 

Câștigătoarele editiilor precedente a fost echipa din localitatea Manastiur. De data asta trofeul a fost câștigat in premiera de echipa școlii gimnaziale din comuna Bethausen.

Le dorim copiilor bucuria de a fi mai mult decat victoriosi cu Cristos. Ediția din anul 2015 ca fi organizata cu ajutorul lui Dumnezeu in luna Mai.

Autor: Ovidiu Petric - pastor Biserica BUCURIA Lugoj (fost Biserica REVOLUTIA Lugoj)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.