După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 21 octombrie 2014

Beni Cruceru: "Niciun student al UEO n-a scandat «Ponta Președinte»"

"Sunt câteva lucruri de clarificat. Vorbesc din perspectiva unuia care a fost martor ocular, nu a unuia care și-a format o opinie de pe net. Prea mulți comentatori, foști studenți sau opozanți vindicativi au acuzat cum au văzut ei vizita pe baza informațiilor segmentate de pe net, puțini au fost cei care au vorbit din poziția de martori. S-a întâmplat să fiu la cursuri săptămâna trecută și să fiu prezent la această vizită. Iată umilele mele observații:
1. Pot spune sigur că niciun student sau angajat al UEO n-a scandat „Ponta Președinte”. Eram în capelă împreună cu restul studenților și profesorilor. N-am auzit aceste scandări din interior, am văzut ulterior filmările. Din imagini se poate vedea că cei care scandează sunt mulțimea PSD-istă ce-și așteaptă idolul, nicidecum studenți. S-a văzut ca fiind de prost gust toată treaba asta într-un spațiu academic evanghelic? DA! Presa a profitat (cum obișnuiește s-o facă) și a titrat pompos că la o universitate privată confesională Ponta a fost primit cu urări prezidențiale, știu și ei că puțin scandal crește vizualizările. Eu vă prezint însă cum s-au văzut lucrurile din interior, nu din exterior. E cât se poate de clar că nu studenții au scandat, ci admiratorii locali ai PSD, veniți din oraș să participe la eveniment."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.