După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 27 septembrie 2014

Adevărul.ro: Cum au ajuns clujenii misionari să-i uimească pe ugandezi


O mână de clujeni inimoşi merg într-un sat uitat de lume din Uganda ca să construiască o clinică şi o şcoală. Prin educaţia pe care vor să le-o ofere copiilor Africii reamintesc că lucrurile mari încep întotdeauna de la gesturile mici.

Alin Pop (29 de ani) este poliţist în Cluj-Napoca, însă, câteva săptămâni pe an şi le petrece în îndepărtata Africă, în Uganda, unde dezvoltă un proiect social, prin Asociaţia Hannah. 

Aici, împreună cu alţi voluntari români, vrea să construiască şcoli, spitale şi o biserică, le predă limba engleză şi matematică micuţilor africani care umblă în picioarele goale şi trăiesc în condiţii greu de imaginat pentru mileniul al treilea. 

Alin, alături de alţi doi colegi din asociaţie, prezintă o imagine a Africii dominată de mizerie, sărăcie şi inferioritate. În ciuda acestui fapt, africanii lui Alin Pop sunt oameni fericiţi, puşi pe glume, care-şi trăiesc viaţa exact aşa cum este. Din poveştile poliţistului clujean, întors luna trecută din cea mai recentă misiune a sa în Africa, reiese că mitul „stăpânului alb“ este realitate în Uganda, iar băştinaşilor le vine greu să creadă că un alb poate să sape un şanţ cot la cot cu ei. 

Africa a fost întotdeauna, pentru clujeanul Alin Pop, un spaţiu exotic. Şi este, într-adevăr, altă lume. Când s-a dus pentru prima dată, în urmă cu şase ani, a descoperit că Africa văzută la televizor, pe National Geographic Channel, era cu totul diferită faţă de realitatea de acolo.

Citeste mai mult: adev.ro/nckj76

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.