După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 19 august 2014

Timponline.ro: "Boicotul preoţilor ortodocşi din Feldru, fără rezultate. Public numeros la concertul Speranţei"

“În Biserica Ortodoxă din Nepos erau duminică vreo 20 de bărbaţi şi 40 de femei, în timp ce în Biserica Penticostală abia au încăput sutele de oameni. E adevărat că s-au botezat 22 de oameni care au devenit astfel penticostali şi a fost mai multă lume ca de obicei, dar diferenţa ar fi fost, oricum, mare”, ne-a spus un localnic din Nepos care a venit să asculte concertul Grupului Speranţa.
Potrivit acestuia, deşi chiar duminică unii preoţi ortodocşi din comună au continuat să-şi îndemne enoriaşii să nu participe la evenimentele organizate cu ocazia “Întâlnirii feldrihanilor şi neposenilor de pretutindeni”, oamenii nu i-au ascultat. Mulţi au preferat să petreacă o după-amiază de duminică în compania consătenilor. “Până la urmă, şi penticostalii îl laudă pe Dumnezeu. De ce să fie un lucru rău să le asculţi cântările lor?”, ne-a spus o femeie.
Primarul comunei Feldru, Grigore Ţiolan (foto stânga - dreapta viceprimar Iacob Sângeorzan), a declarat pentru Timp Online, că nici vorbă de conflicte de ordin religios în comuna pe care o conduce. “Nu sunt conflicte religioase la Feldru. Oamenii sunt suficient de înţelepţi să respecte credinţa celuilalt. Îmi pare rău că părintele Vasile Rus, mai ales, a înţeles să incite lumea, dar mă bucur că oamenii nu au dat curs provocării, au venit la sărbătoarea noastră, a tuturor, şi s-au simţit bine. În comună sunt şi mulţi penticostali care şi-au dorit să asculte Grupul Speranţa. E o bucurie că avem acest grup în mijlocul nostru”, a spus Grigore Ţiolan.
La concertul de duminică a asistat şi vicepreşedintele PDL, Doris Moldovan, consilierii municipali Narcisa Ilieş şi Alin Seserman, senatorul Cristian Florian, omul de afaceri Emil Iugan şi mulţi localnici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.