După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 19 august 2014

Florin Ianovici: Mulțumesc!


Evrei 12:28 "Fiindcă am primit, dar, o împărăţie care nu se poate clătina, să ne arătăm mulţumitori şi să aducem astfel lui Dumnezeu o închinare plăcută, cu evlavie şi cu frică,"

Mulțumesc Domnului pentru toate dorințele refuzate! Așa am învățat că dragostea se prezintă zilnic la examen și că sărutul dragostei este credincioșia.

Mulțumesc Domnului pentru toate dorințele împlinite! Așa am învățat că fiecare zi e un dar pe care îl deschide doar rugăciunea.

Mulțumesc Domnului pentru toți neprietenii mei! M-ați învățat că dragostea nu e o plimbare pe o alee înflorită ci un urcuș anevoios pe o cărare îngustă. 

Mulțumesc Domnului pentru toți prietenii mei! M-ați învățat să văd soarele când sunt nori, seninul când e furtună dar, mai ales, am văzut și auzit prin voi pe Dumnezeu!

Mulțumesc Domnului pentru toți cei ce mă critică! M-ați învățat că ,,bine” e dușmanul lui ,,foarte bine” și nu ați lăsat răgaz minții și sufletului meu să ațipească într-o siestă vicleană. 

Mulțumesc Domnului pentru toți cei care mi-ați spus o vorbă bună. M-ați învățat că în adevăr omul nu se hrănește numai cu pâine ci cu fiecare cuvânt izvorât din dragostea lui Dumnezeu.

Mulțumesc Domnului pentru Mina! Așa am învățat că în viață mai sunt minuni…! 

Mulțumesc Domnului pentru toate necazurile și greutățile pe care le am! M-au învățat să am mâna ușoară, pasul apăsat, inima simțitoare, gândul mai matur și mi-ați smerit pornirile greșite!

Noi nu suntem pierzători atunci când nu ne ies planurile ci doar atunci când nu știm ce să facem cu neîmplinirile noastre. Chiar și când pierzi poți câștiga dacă vei avea:"Negreşit, evlavia însoţită de mulţumire (care)este un mare câştig." 1 Timotei 6:6 

Mulțumesc Domnului pentru mântuirea în Hristos! Cum mai poți pierde când ai deja totul?

Florin Ianovici

Vezi şi ultimele noutăţi în pagina

Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.