După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 13 august 2014

Scrisoare misionară: Familia Gabriela şi Raja Rai, India

Dragii mei, 

    Vă rog frumos să vă rugați pentru mine și pentru copilașul care trebuie să se nască în curând. De săptămâna trecută m-am îmbolnăvit. Am febră, frisoane și dureri în tot corpul. Nu am mai fost niciodată atât de bolnavă. Toți îmi spuneau că e malarie. Dar am fost la doctor și mi-a făcut un test de sânge iar rezultatul a ieșit negativ. Slavă Domnului!
    Doctorul mi-a dat medicamente și acum sunt puțin mai bine, deși sunt foarte slăbită. Ne rugăm ca bebelușul nostru să fie bine și să continue să se dezvolte sănătos!
    De asemenea, rugați-vă să mă recuperez complet și să capăt putere pentru a avea o sarcină sănătoasă.
   Tot în luna aceasta trebuie să mergem din nou la biroul de înregistrare a străinilor pentru a prelungi viza de soție, care urmează să expire pe 1 noiembrie. Pentru aceasta trebuie să facem o călătorie obositoare de aproximativ 4 ore, pe serpentine, până în Darjeeling, unde este biroul de care aparținem.
    Vă rog să ne păstrați în rugăciune și vă mulțumim că sunteți alături de noi!
 
Cu dragoste și recunoștință,

Gabriela și Raja Rai


Gabriela şi Raja Rai
Gabriela Rai este membră a Bisericii Baptiste Nr. 2, Speranţa, din Braşov şi slujeşte pe câmpul de misiune alături de Biserica Harul, din Jalpaiguri, India, în lucrarea cu copiii şi cu femeile.
Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicată Gabriela, este deschis următorul cont:
RON RO95 WBAN 2511 0000 8380 1052  Banca Intesa Sanpaolo, Sucursala Piaţa Sfatului, Braşov
 Adresa de contact: gabi7us@yahoo.com

Vezi şi celelalte scrisori misionare în pagina:

Puls misionar român

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.