După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 27 august 2014

Primul botez la Măguri, jud. Timiş

La doar cateva saptamani dupa deschiderea oficiala a Bisericii Crestine Baptiste “Mantuirea” din Maguri, judetul Timis (27 iulie), credinciosii baptisti din aceasta localitate au avut parte de o noua bucurie spirituala. Duminica, 24 august, 2 femei, imbracate in haine albe, au marturisit ca Isus Hristos este Domnul si Mantuitorul vietii lor. La aceasta frumoasa sarbatoare au participat peste 140 de adulti si copii din localitate. Au slavit pe Dumnezeu, prin cantare, un grup de credinciosi din Borlova si din Maciova Colonie.
Au vestit Cuvantul lui Dumnezeu, vorbind despre semnificatia botezului nou testamentar, fratii: Titi Nediglea, Radu Gheorghe-pastor al Bisericii Baptiste Romane “Sfanta Treime” din Roma si Ionel Tutac-secretar general al Uniunii Baptiste din Romania. Botezul a fost oficiat de catre pastorul Marius Apopi, din Maciova Colonie.  Biserica din Maguri este filiala a Bisericii Crestine Baptiste “Harul” din Lugoj. Localitatea Maguri este singurul sat din judetul Timis cu populatie majoritar  de etnie rroma.

Vezi şi:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.