După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 21 august 2014

eBihoreanul.ro: Primarul Ilie Bolojan, acuzat că favorizează Biserica Penticostală Betel într-un conflict cu Centrul Creştin Salem

Aproximativ 20 de persoane au manifestat miercuri în curtea Centrului Creştin Salem din Nufărul, purtând bannere pe care scria "Stop exproprierii abuzive!", "Deblocaţi strada!", "Vrem acces la drumul public! Deblocaţi drumul public strada Grigore Moisil!".

În fruntea protestatarilor s-a aflat preşedintele Centrului Creştin Salem, Beniamin Teodor Ciuciui, care a explicat jurnaliştilor chemaţi la faţa locului de ce sunt supăraţi simpatizanţii săi.

Drum pe lângă drum

Conform propriilor spuse, în cursul lunii trecute, Ciuciui a cerut, în numele Centrului Creştin Salem, aprobarea Comisiei Municipale de Urbanism şi Amenajarea Teritoriului (CMUAT) pentru extinderea acestuia în vederea construirii, pe viitor, a unei săli polivalente de 3.500 locuri, pe o parte din cele 2 hectare de teren pe care Centrul le deţine încă de la sfârşitul anilor '90 (când le-a primit, tot de la Primărie, întâi prin concesionare, iar apoi printr-un schimb). "CMUAT ne-a dat aviz negativ, pe motiv că pe o parte din terenul vizat de noi pentru extinderea parcărilor viitoarei sali polivalente se va construi un drum public care să lege străzile Nicolae Şova şi Romulus Guga, conform unei Hotărâri a Consiliului Local din luna iulie", a explicat preşedintele Centrului Creştin Salem.

În opinia lui Ciuciui, intenţia Primăriei este ca să exproprieze Centrul de circa 1.500 metri pătraţi, cu toate că, alături de acest teren, în acte există deja un drum public de 1.393 metri pătraţi care leagă străzile Guga şi Şova, dar care a fost blocat abuziv de Biserica Penticostală Betel.

"După 2005, când a început construcţia liceului şi internatului, cei de la Betel au blocat drumul cu porţi la ambele capete, folosind terenul ca organizare de şantier. Când au terminat toate construcţiile, prin 2012, nu au mai demontat porţile, iar terenul a rămas blocat. Am aflat că, deşi acesta figurează în acte ca drum public, Primăria vrea să-l cedeze Liceului Betel, care are 1.500 de elevi şi nu deţine suficient teren, proporţional cu numărul de elevi", a spus un protestatar.

Continuarea pe wwww.ebihoreanul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.