După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 3 iulie 2014

Meriam Ibrahim: "Am născut în închisoare, în lanțuri, și fetița a rămas invalidă"

Meriam Ibrahim, crestina sudaneza care a fost eliberata recent din inchisoare, dupa ce a fost condamnata la moarte, spune ca fetita ei care s-a nascut in inchisoare, este handicapata fizic, dupa ce a fost fortata sa dea nastere in inchisoare in timp ce era legata cu lanturi.
Ibrahim, care incearca sa plece din Sudan, dupa ce a fost eliberata din inchisoare, a vorbit pentru prima oara despre nasterea din 27 Mai, intr-un interviu recent cu The Guardian (o publicatie britanica). Cand a fost insarcinata in luna a opta, Ibrahim a fost condamnata la moarte pentru apostazie si adulter din cauza credintei ei de crestina. Apoi ea a fost fortata sa dea nastere in timp ce era tinuta in lanturi la Inchisoarea Federala de Femei Omdurman, din Nord Khartoum, Sudan.
Ibrahim, care mai are un baietel de un an si noua luni, , spune acum ca din cauza ca a fost fortata sa dea nastere in timp ce era legata de picioare cu lanturi, fetita ei Mara, a fost nascuta intr-o pozitie neconventionala, si acum este invalida. Ea a mai adaugat ca la varsta frageda a lui Mara, este inca neclar daca va avea nevoie de asistenta ca sa poata umbla, atunci cand va creste mai mare.
,,Am dat nastere inlantuita,” a spus Ibrahim, aducandu-si aminte de nasterea ei traumatizanta, adaugand: ,,Nu in catuse – ci cu lanturi pe picioare. Nici nu am putut sa-mi dechid picioarele, asa ca femeile au trebuit sa ma ridice de pe masa. Nu am fost culcata pe masa.”
Cand The Guardian a intrebat-o pe Ibrahim daca este ingrijorata ca astfel de conditii vor afecta sanatatea copilului, ea a raspuns: ,,Ceva s-a intamplat cu fetita,” explicand ca a fost handicapata fizic cand s-a nascut. ,,Nu stiu daca in viitor, va avea nevoie de suport ca sa umble sau nu.”
In momentul de fata, Ibrahim si sotul ei si copii lor se gasesc intr-un loc de adapost sigur. In timp ce Sudan afirma ca ea nu poate parasi tara, folosind documente de calatorie eliberate de Sudanul de Sud,  Departamentul de Stat al Statelor Unite spune ca femeia crestina are toate documnetele necesare pentru a parasi tara. ,,Depinde numai de guvernul din Sudan  ca sa-i dea voie sa paraseasca tara,” a spus saptamana trecuta Marie Harf, purtatoare de cuvant de la Departamentul de Stat al Statelor Unite.
Sursa: Christian Post , 2 Iulie 2014                     Traducerea: Blogul Agnus Dei
Vezi și materialele informative anterioare:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.