După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 2 iulie 2014

Lacrimile pastorului Daniel Brânzei

Cu ceva timp in urma fratele pastor Daniel Branzai a sustinut o predica in care facea referire la unele dintre invataturile doctrinei MSOG (Manifested Sons Of God). La fel cum i s-a reprosat si dansului ca nu ar trebui sa vorbeasca despre ceea ce nu cunoaste, de foarte multe ori mi s-a reprosat si mie ca nu am dreptul sa ma pronunt asupra unor miscari de “trezire” spirituala deoarece nu ii cunosc personal pe cei implicati. Ba mai mult am fost acuzat ca defaimez lucrarea Domnului aruncand cu noroi in cei care se ostenesc pentru largirea Imparatiei. 
Consider aceste acuzatii ca fiind cel putin copilaresti, deoarece nu este nevoie sa participi in carne si oase la intalnirile unor adunari ale “martorilor lui Iehova” (de exemplu) ca sa te poti pronunta asupra invataturilor lor. In ziua de astazi avem access la Internet si ii putem cunoaste destul de bine pe cei care decid sa apara online. Exista Youtube, Vimeo, Facebook, carti online, site-uri web, bloguri samd prin intermediul carora putem intra in contact cu acestia. Cu siguranta daca as trai in Romania i-as vizita in carne si oase pe unii dintre cei despre care scriu. Sa fie clar: sunt impotriva “trezirilor” dar sunt pentru trezire din “treziri”. Eu as vrea sa-i cunosc pe ei, dar nu stiu daca si ei pe mine… Sper ca cei avizati sa inteleaga demersul meu de a-i chema la discernamant si de a nu mai accepta invataturile false promovate in cadrul NAR (Noua Reforma Apostolica).
In continuare o sa redau cu permisiunea  fratelui pastor Daniel Branzai o parte din comentariile scrise de dansul aici , iar la sfarsit o sa gasiti si predica mentionata anterior. Poate ca ar fi mai bine sa ascultati intai predica si apoi sa cititi explicatiile de mai jos.
Continuarea AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.