După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 4 iulie 2014

Ghiță Mocan: Papa Francisc și carismaticii

Deja sunt câteva luni de când se dezbate subiectul. Cum era de așteptat, avem opinii pro și contra. Unii sunt măguliți de mesajele pe care Papa Francisc le-a transmis câtorva grupuri carismatice. În opinia acestora, actualul suveran pontif este mult mai deschis mișcărilor neopenticostale decât predecesorii lui. Nici timbrul pastoral al lui Paul al II-lea n-a mers atât de departe. În această ecuație, papa Benedict XVI nici nu poate fi luat în discuție. 

  Alții însă consideră că totul e o făcătură. Ei acuză capul Bisericii Catolice de un dualism periculos. În opinia lor, asistăm la o simpatie perfidă și totalmente falsă față de liderii unor mișcări de orientare carismatică.

 Creșterea numerică a acestor fracțiuni, caracterul lor supradenominațional și lejeritatea dogmatică ce-o promovează, constituie un pericol pentru catolicismul anumitor părți ale lumii. În consecință, gesturile papei nu sunt decât o încercare diplomatică de seducție, fapt pentru care unii au și început să-l anatemizeze (mai ales pe internet).

Continuarea: AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.