După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 1 iulie 2014

Florin Ianovici: Jurnal de misiune - Giurgiu

Pe holul ateneului Nicolae Bălănescu ne-a întâmpinat un citat al celui care a donat această clădire municipalității, citat care ne îndemna să ne trezim de dimineață, când alții dorm și să lucrăm pentru ca noi să avem destul și să prisosească pentru alții. Se pare că Nicolae Bălănescu a înțeles cum sta lucrurile în viața.
Giurgiu e o zonă grea în sensul că oamenii se întorc mai greu la Dumnezeu. Dar marea durere e data de faptul că mai mereu au fost frământări printre credincioși. Dumnezeu să se îndure!
Pastorul Tudor Pașol ne-a fost gazdă. Mulțumim frumos! Pastorul baptist Dumitru Viorel a cerut binecuvăntarea Domnului pentru întreg programul. The Messangers au fost pentru prima data la Giurgiu. Saptămâna viitoare va fi Speranța. E un timp de har pentru Giurgiu. Să dea Dumnezeu rod bogat!
Mesajul biblic ne-a purtat în fața Acelui care a binecuvântat cele cinci pâini și doi pești într-un fel de matematică specială, cerească. La rugăciunea finală prin care am cerut iertare Domnului pentru păcatele noastre și am rugat pe Dumnezeu să ne ajute să ne cheltuim pentru folosul aproapelui, au fost multe mâini ridicate. Dumnezeu să lucreze în continuare. Am mulțumit lui Dumnezeu pentru ajutorul și prezența Sa prin pastorul Lucian Asan.
Am rămas pe holurile ateneului mult timp după ce s-a terminat programul. Cât de rare sunt cuvintele bune pe care oamenii le așteaptă și le doresc!
Mâine, la capăt de turneu, ne așteaptă Bucureștiul!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.