După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 30 iulie 2014

Florin Ianovici: Cântă suflete al meu…!


În viață nu contează care a fost cea mai grea lovitură pe care ai primit-o ci cea care ți-a pus capac! Până și o foaie de hărtie poate deveni foarte grea dacă o ții un timp îndelungat.

Există posibilitatea să te rogi ca Dumnezeu să te scape de necazuri și cred că trebuie să ne rugăm și în acest fel. Dar am învățat o rugăciune mai bună: Psalmii 69:18 "Apropie-Te de sufletul meu şi izbăveşte-l…!"

Nu știm ce ne rezervă viața. Nu știm ce ne poate aduce ziua de azi. Dar știu că inima trebuie să se lărgească, să devină mai puternică, mai matură. Dacă inima nu e pregătită atunci și un necaz mic poate să te doboare. Dar dacă sufletul e pregătit atunci chiar și valurile mari nu pot să te scufunde. Să ne păzim inima și să o antrenăm zilnic.

Examinează-ți inima în acestă zi căci nu contează felul necazului ce vine ci cu ce inimă îi vei răspunde! Să ne rugăm cu cuvintele Sfintelor Scripturi: Coloseni 3:12 "Astfel, dar, ca nişte aleşi ai lui Dumnezeu, sfinţi şi preaiubiţi, îmbrăcaţi-vă cu o inimă plină de îndurare, cu bunătate, cu smerenie, cu blândeţe, cu îndelungă răbdare."

Spunea poetul indian Rabindranath Tagore: ,,când pe cer se ivesc vijelii, spune-i sufletului să cânte în ritmul ploii!,,

Cântă suflete al meu…!

Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.