După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 2 iulie 2014

Festivalul de studiu biblic inductiv Precept Ministries Moldova

Institutul de Studii Biblice Inductive din Republica Moldova anunță Festivalul 2014. Acesta se va desfășura în perioada 28 iulie - 2 august.
Sunt invitați toți studenții și toți doritorii să petreacă o săptămână studiind Biblia profund după metoda inductivă. 
Participanții la festival vor studia cartea prorocului Ezra, care va fi predată de directorii Precept Ministries Eurasia - Mia și Costel Oglice.
În cadrul festivalului vor fi prezentate mărturii din lucrarea misionarilor din țările islamice, din Moldova și din alte țări. De asemenea, vor fi organizate seminare de instruire tematice unde vor fi prezentate diferite lucrări din cadrul misiunii Precept, de care pot beneficia bisericile locale.
Festivalul va avea loc în incinta taberei "Speranța" din satul Vatici, r-nul Orhei. Pentru mai multe detalii și înregistrare, contactați la nr. de telefon 069966779 sau la email: info@precept.md.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.